De Citit : Știri

Lady GaGa da din nou lovitura pe YouTube cu noul clip Born This Way (Video)

| 01 martie

Lady GaGa revine in centrul atentiei odata cu lansarea noului sau clip, Born This Way, care de la premiera pe YouTube, din 25 februarie si pana acum a adunat peste 2,5 milioane de vizualizari.
Lady GaGa Mania vine sa confirme faptul ca fanii sunt loiali excentricei si controversatei vedete si au reactionat imediat la invitatia de a viziona noul clip, nebunie care se intampla tot mai des in mediul online.
Clipul, regizat de Nick Knight si bazat pe coregrafia semnata de Laurie Ann Gibson, e unul dintre cele mai incarcate de mesaj clipuri de pana acum ale cantaretei Lady GaGa. Si asta poate si datorita unui bogat intro – poveste cu o durata de 2.30 min. care preceda videoclipul.
Coregrafia e spectaculoasa, ca deobicei. Lady Gaga apare sumar imbracata, dansand alaturi de baieti si fete cu corpuri perfecte. Costumele sunt excentrice, alternand de la alb la negru, cu detalii de argintiu sau elemente lucioase.
Printre simbolurile si mesajele alese se regasesc: triunghiul roz si curcubeul, asociate comunitatii gay, pe care Lady Gaga o sustine de cate ori are ocazia, manusile albe, machiajul care aminteste de un craniu in disectie, nasterea, lupta dintre bine si rau, tatuajele si coafurile excentrice.
Vezi aici noul clip, Born This Way