De Citit : Știri

Iata cum va arata noul Spider-Man 3D!

| 14 ianuarie

Sony a anuntat cu ceva timp in urma remake-ul Spider-Man in 3D, momentan in statiu de productie, iar acum a lansat si prima fotografie cu costumul si cu noul titular al rolului principal din film.

In fotografie este actorul Andrew Garfield, noul Spider-Man, imbracat in costumul de super-erou. Dezamagit si nearanjat, cel care ii da viata lui Peter Parker are in spate un rucsac, care subliniaza faptul ca este student.
Costumul, dupa cum se poate observa si in imagine, este diferit fata de cel purtat de Tobey Maguire in trilogia Spider-Man regizata de Sam Raimi. Chiar si simbolul de pe piept este diferit, precum si materialul folosit. Cert este ca Garfield este mult mai slab decat Maguire.
Noul Spider-Man va fi filmat sub indrumarile lui Marc Webb. Emma Stone va juca alaturi de Andrew Garfield, personajul sau fiind Gwen Stacy, cea de care s-a indragostit Peter Parker. In plus, Rhys Ifans va fi unul din personajele negative, fara nume deocamdata.
Acest film 3D fantastic de actiune va fi lansat pe 3 iulie 2010.
Daca nu sunteti familiari cu actorul Jim Sturgess, el a aparut in musicalul The Beatles – Across The Universe, in filmul despre pariori – 21, si in ultima pelicula a lui Harrison Ford – Crossing Over. El a jucat si in filmul britanic Fifth Dead Men Walking, in care a folosit unul dintre cele mai laudate accente irlandeze, chiar daca nu este irlandez.
***
Click pentru cele mai recente stiri.