De Citit : Știri

Ian Anderson anunta aparitia celui de-al treilea Thick As a Brick

| 08 aprilie

La capitolul "Muzici pentru sanatatea mintii", il avem astazi pe legendarul pionier al muzicii progresive, Ian Anderson, care a anuntat data aparitiei celui mai nou album de studio, "Homo Eraticus", un fel de "Thick As a Brick", vol III. Aceasta este 14 Aprilie 2014, potrivit homoerraticus.com. "Homo Eraticus" marcheaza reintoarcerea lui Anderson la albumele de conceptie, iar povestea LP-ului se bazeaza pe manuscrisul istoricului amator Ernest T. Parritt (1865-1928). In "Homo Eraticus", Parrit trece in revista evenimentele cheie din istoria insulelor britanice.
Ian Andreson nu a terminat cu "muza" lui, Gerald Bostock, un personaj imaginar a carui poveste a inspirat si legendarul album "Thick As a Brick" din 1972. Anderson il ia pe Bostock de unde l-a lasat, in 2012, pe "Thick as a Brick 2".
"Homo Erraticus" este descris de Anderson drept un album mai mult heavy si mai putin folk.
Alaturi de Ian Andreson (flaut, chitara, vocal), pe album mai apar muzicienii: Ryan OíDonnell (vocal), David Goodier (bass), Scott Hammond (baterie), John O’Hara (clape), Florian Opahle (chitara solo).
Aveti un teaser al noului album prog-rock Ian Andreson AICI!