De Citit : Știri

Hello, Budapest ! Line-up si bilete pentru Festivalul Sziget 2014

| 08 aprilie

Festivalul Sziget 2014, care se va desfasura in acest an intre 11-18 august, a anuntat noi nume. Este vorba despre The Prodigy, Lily Allen, La Roux, Miles Kane, Palma Violets, Kavinsky, Fink si Jagwar Ma.
Sziget Festival se desfasoara pe o minunata insula verde din inima Budapestei si este combinatia perfecta de vacanta de vara si experienta unica a unui festival. Pe langa multa distractie, arta si alte activitati, Sziget a dezvaluit in ultima perioada si nume din line-up, printre care amintesc Queens of the Stone Age, Macklemore & Ryan Lewis, Skrillex, Placebo, Klaxons, Stromae, Calvin Harris, Imagine Dragons, Bastille, London Grammar.
Sziget Festival a intrat din nou anul acesta in clasamentul celor mai importante zece festivaluri europene anuntat la European Festival Awards.
Ca intotdeauna, programul muzical va include prestatii din genuri diferite, iar scenele evenimentului vor fi onorate de artisti care, fie ei vedete sau nume mai putin cunoscute, vor oferi publicului prestatii super captivante.
Sziget Festival, unul dintre cele mai mari evenimente multiculturale europene, a inceput in 1993, iar in acest an celebreaza 22 de ani de la prima editie. Festivalul atrage aproximativ 400 000 de fani din peste 70 de tari pe o frumoasa insula din inima Budapestei, oferind o experienta completa a unui festival-vacanta, cu petreceri non-stop, concerte live memorabile, o larga comunitate internationala si toate atractiile turistice pe care Budapesta le are de oferit.
Bilete au preturi cuprinse intre 179 si 209 euro si pot fi cumparate de AICI!