De Citit : Știri

Gala Nationala de Opereta – ANULATA

| 30 octombrie

Teatrul National de Opereta "Ion Dacian" anunta anularea Galei Internationale de Opereta „De la Bucuresti la Viena” programata joi, 15 noiembrie, ora 19:00 la Sala Palatului.
Din cauza unor dificultati financiare de ultim moment, Teatrul National de Opereta "Ion Dacian" este nevoit sa anuleze Gala Internationala de Opereta „De la Bucuresti la Viena”, programata sa se desfasoare in data de 15 noiembrie 2012, la Sala Palatului, in cadrul Festivalului International al Artelor Spectacolului Muzical „Viata e frumoasa!”.
Programul artistic al evenimentului va fi, in schimb, reluat intr-o forma adaptata in cadrul Galei Internationale de Musical, care are loc la Teatrul Odeon in deschiderea festivalului – 8 noiembrie 2012, ora 19:00 – si care devine astfel Gala Internationala de Musical si Opereta, beneficiind si de prezenta solistilor straini de opereta din Austria, Rusia, Ucraina si Ungaria. Spectatorii care au achizitionat deja bilete pentru eveniment sunt rugati sa se prezinte la magazinul partener din care le-au achizitionat sau la sediul central al Vandbilete.ro din Str. Vasile Lascar Nr. 42-44, et. 3, ap. 7 (program luni – vineri: 10:00-19:00) pentru a le returna si a primi contravaloarea lor sau pentru a le schimba cu bilete pentru alte evenimente din cadrul Festivalului International al Artelor Spectacolului Muzical "Viata e frumoasa!".

Ne cerem scuze pentru inconvenientele create, va multumim pentru intelegere si va asteptam la celelalte evenimente din cadrul festivalului!