De Citit : Știri

Directia 5 va avea trei solisti la concertul de ziua indragostitilor

| 04 februarie

De ziua indragostitilor, pe 14 februarie, incepand cu orele 19.30, la Sala Palatului, trupa de suflet a muzicii romanesti va sustine un concert exceptional, dedicat dragostei. Pe scena va urca si primul vocal al trupei, Dragos Badoi, si Toni Seicarescu, al doilea vocal din istoria Directia 5.

Ca in fiecare an trupa pregateste surprize placute publicului. Si de aceasta data, Directia 5 va avea invitati speciali. Dupa 20 de ani, va urca pe scena alaturi de baieti, primul vocal al trupei, Dragos Badoi, care va canta alaturi de actuala formula Directia 5, piese de pe primul lor disc La vulturul de mare cu pestele in ghiare. Si Toni Seicarescu, al doilea vocal Directia 5, va fi alaturii de trupa. Asadar, la un moment dat , alaturi de Cristi Enache, pe scena de la Sala Palatului vor mai fi inca doi solisti Directia 5.
Evenimentul va coincide cu lansarea cei mai nou disc al trupei, albumul Clasic de lux, ce va contine cele mai recente melodii Directia 5. Primul single extras de pe album, Iti multumesc, este considerat de membrii trupei cantecul cu cele mai romantice versuri din istoria trupei.
In sustinerea ideii spectacolului si din dorinta trupei Directia 5 de a-i avea cat mai aproape pe cei care de-a lungul timpului i-au sustinut, 50 de perechi norocoase vor putea urca pe scena. Astfel, fanii vor avea ocazia sa vada tot ceea ce se intampla in timpul unui concert live, sa simta vibratiile instrumentelor, sa ia pulsul atmosferei, sa privesca de aproape instrumentisti de exceptie, sa recepteze sentimentele, pasiunea cu care Directia 5 canta de 20 ani pentru toti iubitorii muzicii de suflet.
Click pentru detalii concert si informatii bilete.
***
Click pentru cele mai recente stiri.