De Citit : Știri

Cu Citi Value Card poti sa te distrezi mai mult

| 19 ianuarie

Cand ai recompense de pana la 5% la cumparaturile zilnice, reduceri aditionale la branduri renumite din reteaua Citi Partner, acces gratuit la muzee si garantie extinsa la produsele electronice, fiecare iesire in oras e un prilej de distractie.

Cu noul Citi Value Card primesti inapoi pana la 5%* in primele trei luni (respectiv 2%* incepand cu luna a patra) din banii cheltuiti la hypermarketuri si supermarketuri, benzinarii, magazine de imbracaminte si incaltaminte, restaurante, baruri si cinematografe.

Banii tai valoreaza mai mult cand cumperi produse si servicii din cele peste 700 de locatii ale partenerilor Citibank Romania si cand vizitezi gratuit cele mai importante 17 muzee din Romania, impreuna cu doi prieteni sau membri ai familiei.

In plus, primesti alerte prin SMS sau e-mail privind fiecare plata efectuata, poti achita facturile de utilitati prin telefon, ai modalitati flexibile de rambursare si linia de asistenta CitiPhone, disponibila 24 de ore din 24.

Poti afla mai multe despre Citi Value Card precum si lista completa a partenerilor si muzeelor si reducerile oferite de acestia la www.citibank.ro sau la numarul CitiPhone 0800801040.
_______________________________________________________
* Procentele de 5%, respectiv 2% determina sumele brute, din care Citibank va retine 16%, reprezentand impozit pe venit. Suma bruta maxima pe care Citibank o poate returna unui client pe parcursul unei luni este de 300 lei.

* Rata dobanzii pentru sumele utilizate la cumparaturi si rambursate integral in perioada de gratie este 0. Rata dobanzii in afara perioadei de gratie este de 25,99 %/an fixa pentru cumparaturi, respectiv 28,99 %/an fixa pentru retrageri de numerar. DAE maxim pentru o suma de 5367 Lei utilizata la comercianti si retrageri de numerar si rambursata in rate egale in termen de 12 luni este de 34,04%; suma totala rambursata de catre detinatorul de card este de 6259,40 Lei.