De Citit : Știri

Congresul National al Studentilor la Psihologie, editia a IV-a – Suceava

| 19 august

În perioada 10-14 septembrie va avea loc cel mai mare eveniment ştiintific cu tradiție, aflându-se la ediția a IV-a, organizat de studenţii din domeniul psihologiei din România: proiectul CNSP – Congresul Naţional al Studenţilor la Psihologie și se va desfășura cu susținerea Universității Ștefan cel Mare Suceava, în colaborare cu Asociația Studenților din Universitatea Suceava (ASUS).
Scopul Congresului Național al Studenților la Psihologie este acela de a promova psihologia ca știință, importanța specialistului în psihologie pentru societate și de a facilita cunoașterea cercetării psihologice prin a oferi participanților ocazia de a aprofunda și învăța informații de actualitate.
În cadrul programului știintific, vă invităm să luați parte la prelegerea publică cu tema: Rolul și importanța psihologului în societate, care va avea loc în data de 11 septembrie, de la ora 1200 și se va desfășura în Aula Universității Ștefan cel Mare Suceava, Corp E.
Proiectul este organizat de către Cognosis, Federaţia Asociaţiilor Studenţilor la Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei din România, reprezentativă pentru studenţii la psihologie din cadrul a cinci centre universitare din ţara: Universitatea Alexandru Ioan Cuza – Iaşi, Universitatea Babeş-Bolyai – Cluj Napoca, Universitatea Bucureşti, Universitatea Lucian Blaga – Sibiu, Universitatea de Vest din Timişoara.
Eveniment unic în România, experienţa Congresului Național al Studenților la Psihologie înseamnă implicarea într-o comunitate de studenți și specialiști în domeniul psihologiei, reuniți într-un mediu axat pe dezvoltare personală și profesională prin cunoaștere.
Programul ştiintific al evenimentului cuprinde patru prelegeri, șaisprezece workshop-uri, o sesiune de comunicări ştiinţifice şi o Bibliotecă Vie pe paisprezece teme din domeniul psihologiei ştiintifice şi va fi susţinut de specialişti de marcă din toate centrele universitare prezentate mai sus.
Programul complet al evenimentului şi lista de specialişti invitaţi pentru a susţine activităţile ştiinţifice se pot găsi pe website-ul oficial al Congresului: www.cnsp.ro.