De Citit : Știri

Coca-Cola: Shake Up Christmas

| 14 noiembrie

Asa cum deja ne-am obisnuit, Coca-Cola anunta deschiderea sezonului sarbatorilor de iarna, aducand magia Craciunului mai aproape de consumatorii sai!

Iarna este timpul impodobirii bradului, al impachetarii cadourilor, al cozonacului cald, dar mai ales al povestilor impartasite cu cei dragi la gura sobei. Folosind metafora globului de Craciun, Coca-Cola aduce in centrul atentiei magia sarbatorilor de iarna si prin povestea campaniei „Shake Up Christmas”.

Daca anul trecut, Mos Craciun aducea, cu ajutorul globului de Craciun, familia si prietenii laolalta in preajma sarbatorii magice, anul acesta, spotul TV Coca-Cola de Craciun surprinde dorintele copiilor adresate lui Mos Craciun, si anume de a aduce in locul jucariilor, mai multa fericire oamenilor. Si ca de obicei, Mos Craciun indeplineste dorintele copiilor cuminti!
Surpriza spotului TV Coca-Cola de anul acesta il reprezinta duetul extraordinar intre Natasha Bedingfield si Keo, invitati sa dea si mai multa savoare si totodata de a aduce o amprenta locala melodiei “Shake Up Christmas”, care a fost lansata iarna trecuta, in reclama Coca-Cola, de formatia Train.

Natasha Bedingfield & Keo – Coca-Cola Xmas Song

Vezi mai multe video din muzica

Refrenul melodiei interpretate de cei doi artisti îndeamnӑ oamenii sӑ se bucure de fiecare clipӑ alӑturi de familie și prieteni, in timp ce vocile celor doi se imbina perfect pentru a completa atmosfera magicӑ a Crӑciunului.
Descopera si imparte fericirea, Trezeste si daruieste fericirea, Pentru noi toti e Craciunul!
Vin Sarbatorile…Coca-Cola Romania ureaza tuturor sarbatori fericite alaturi de cei dragi!