De Citit : Știri

Cel mai iubit urs vine pe marile ecrane in Ursul Yogi, o noua aventura in 3D

| 14 ianuarie

Yogi si Boo Boo, doua personaje care au facut istorie fascinand generatii la rand, incep o noua aventura de aceasta data pe marile ecrane, in 3D, in productia Ursul Yogi, care are premiera in Romania pe 14 ianuarie 2010.
Dan Aykroyd ii da viata lui Yogi, faimosul urs buclucas din Jellystone Park, iar Justin Timberlake este vocea lui Boo Boo, prietenul fidel si principalul complice al lui Yogi in planuirea celor mai inventive strategii, menite sa-i lase pe vizitatori fara mancare.

Filmat in totalitate cu tehnologie 3D de ultima generatie, Ursul Yogi actualizeaza povestea clasica, respectand insa elementele care o fac sa fie nemuritoare: personalitatea si umorul lui Yogi, dar si nesfarsitele lui conflicte cu autoritatile. "Mai istet decat ursii de rand”, cum ii place lui sa spuna, Yogi este permanent cu un pas inaintea padurarului Smith (Tom Cavanagh) si ii da acestuia mari batai de cap.
Vorbind cu afectiune despre vedeta celui mai nou film al sau, regizorul Eric Brevig afirma: "Intotdeauna mi-a placut Yogi. Face lucrurile in stilul sau. Are intentii bune, dar pana la urma stomacul ii dicteaza, iar instinctul ii spune ca, daca apuca mai repede placinta, atunci are sanse sa fuga cu ea. E ca un copil urias si cred ca toti ne regasim in el. O fi el un urs, dar mare parte dintre actiunile sale sunt specifice oamenilor”.
Yogi si Boo Boo sunt personaje generate pe computer si interactioneaza cu restul distributiei printre care se numara: Anna Faris, Tom Cavanagh, T.J Miller, Andrew Daly, Nate Corddry.
Cele doua personaje, Yogi si Boo Boo, create de Hanna–Barbera si-au facut aparitia pe micul ecran in 1958, in primul serial de desene animate din istorie care a castigat un premiu Emmy pentru Cel mai bun program pentru copii. Orice ar face insa cei doi ursi, prietenia este o constanta in viata lor, iar aventurile prin care trec sunt intodeauna o lectie de viata.
"Dintre toate personajele animate, el imi era cel mai aproape de suflet, era cel mai bland si cel mai fericit. Avea si o latura rebela care imi placea, iar prietenia lui cu Boo Boo era perfecta, pentru ca niciunul n-avea un dram de rautate si cred ca de asta pustii din generatia lui Justin si cei de acum inca il iubesc pe Yogi”, conchide actorul Dan Aykroyd, amintindu-si despre prima intalnire cu personajul sau.
Ursul Yogi, o aventura in 3D plina de umor si actiune care va incanta publicul de toate varstele, poate fi vizionata din 14 ianuarie in cinematografele: Hollywood Multiplex (Bucuresti si Oradea), Movieplex, The Light Cinema, Odeon Cineplex Cluj, Cityplex (Constanta si Brasov) si in reteaua Cinema City (Cotroceni, Sun Plaza, Bacau, Arad, Cluj, Pitesti, Baia Mare si Timisoara). Un film Warner Bros., distribuit in Romania de MediaPro Distribution.
Click pentru detalii film, foto, trailer si program.