De Citit : Știri

Caravana olimpica GDF SUEZ

| 27 septembrie

Ai chef de o iesire in parc sa faci putin sport? Vino sambata, 1 octombrie, ora 9.00, in Parcul Tineretului, la Caravana olimpica GDF SUEZ !

Ai ocazia sa joci tenis de masa alaturi de Otilia Badescu, sa alergi in competitiile de cros in care vor da startul Violeta Beclea si Ionela Tarlea sau sa iei autografe de la Elisabeta Lipa, Laura Badea si Ivan Patzaichin.

Alege una dintre competitiile de mai jos si fii gata de start !

– Crosuri copii (600m – 10-12 ani, 800m 13-15 ani, 1200m : 16-18 ani)
– Concurs de role (600 m – 6-7 ani, 800 m – 7-8 ani)
– Open cros (2400 m- peste 18 ani)

In plus, ai atelierele sportive la care poti participa impreuna cu prietenii tai : badminton, tenis de masa, baschet. Si ca distractia sa fie maxima, vei avea parte de demonstratii de zumba, echipe de majorete, gimnastica ritmica si multe altele, toate pe ritmuri de muzica buna.

Inainte de start, trebuie sa te grabesti sa ajungi in Parcul Tineretului, la ora 9.00, la punctele de inregistrare de la intrarea Gh. Sincai si primesti din partea organizatorilor un tricou si o sapca.

Esti inregistrat, echipat, deci pe locuri, fiti gata, start !

Daca ne convingi ca esti cel mai bun, te premiem cu articole sportive si faci poze alaturi de campioni. Avem premii pentru toata lumea, inclusiv pentru spectatori. Ei,bine, si ei trebuie sa ne demonstreze ca stiu putin sport.

Caravana olimpica GDF SUEZ este un eveniment sportiv, organizat de catre Comitetul Olimpic si Sportiv Roman impreuna cu GDF SUEZ Energy Romania, in parteneriat cu Primaria Municipiului Bucuresti si Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti.

Evenimentul isi propune sa promoveze valorile olimpismului incurajand practicarea sportului de catre amatori alaturi de sportivii de performanta si sa evidentieze beneficiile activitatii sportive asupra sanatatii corpului omenesc.

Evenimentul din Bucuresti este al treilea din seria manifestarilor sportive denumite generic Caravana olimpica GDF SUEZ, dupa evenimentul de la Craiova din 10 aprilie si cel din Ploiesti din data de 14 mai.

Pentru mai multe informatii despre eveniment acceseaza www.gdfsuez-energy.ro si www.cosr.ro.