De Citit : Știri

Blue concerteaza pe 18 iulie 2014 la Sala Palatului!

| 04 martie

Concertul Blue se amana pentru data de 18 iulie 2014!

Spectacolul trupei britanice stabilit din ziua de 5 aprilie 2014, se va amana pentru data de 18 iulie 2014. Concertul se va desfasura in aceeasi locatie, la Sala Palatului, incepand cu orele 20:00.
Din pricina unor motive de ordin personal, grupul britanic a fost nevoit sa schimbe data concertului in Romania, dar promit un spectacol inedit la Bucuresti in luna iulie.

Trupa Blue a incantat publicul mondial cu piese precum: "All rise", "One Love", "U Make Me Wanna" sau chiar cu celebrul featuring alaturi de Elton John: "Sorry Seems to Be the Hardest Word", si promit fanilor romani un spectacol de exceptie in vara lui 2014.

Biletele vandute pentru concertul Blue din data de 5 aprilie vor ramane valabile pentru spectacolul de pe 18 iulie 2014.

Grupul britanic care a incantat publicul mondial cu piese precum: "All rise", "One Love", "U Make Me Wanna" sau chiar cu celebrul featuring cu Elton John: "Sorry Seems to Be the Hardest Word", va sosi in Bucuresti pentru a oferi fanilor romani un concert de exceptie.
"Blue va incanta publicul cu piesele care i-au consacrat, dar si cu noi surprize muzicale. In data de 5 aprilie, la Sala Palatului, cu siguranta veti avea parte de un regal muzical cu melodii antrenante, dar si romantice, de dragoste. Cu sarmul lor caracteristic, membri trupei Blue vor cuceri publicul iubitor de muzica de calitate", a declarat Ross Ranallo, Director MEI Concerts Entertainment.
Trupa a anuntat si in cadrul retelelor de socializare prezenta la Bucuresti si faptul ca spectacolul de la Sala Palatului va fi primul show international din 2014:
https://www.facebook.com/officialblue?ref=ts&fref=ts
Biletele sunt disponibile in retelele: Bilete.ro, Eventim.ro, MyTicket.ro, Biletoo.ro si la casa de bilete a Salii Palatului. Pretul biletelor fara taxa sunt urmatoarele:

Categoria: VIP exclusive: 350 RON
Categoria: VIP: 275 RON
Categoria I: 200 RON
Categoria II: 150 RON
Categoria III: 125 RON