De Citit : Știri

Bilete la preturi promotionale pentru B’ESTFEST 2011

| 28 februarie

Biletele pentru cea de-a patra editie a festivalului B’ESTFEST vor fi puse in vanzare chiar de Martisor, acestea putand fi achizitionate la pret promotional in perioada 1-22 martie, cu 20% reducere din pretul intreg, indiferent de tipul de acces pe care il ofera.
Festivalul B’ESTFEST va avea loc anul acesta in perioada 1-3 iulie, la iarba verde, intr-o noua locatie situata in nordul Bucurestiului, la 10 minute de Piata Presei Libere. Click pentru detalii si informatii bilete.

"Toate festivalurile mari pun in vanzare pentru o perioada limitata un numar de bilete la pret redus, aceasta promotie numindu-se "early bird". Conceptul se adreseaza celor mai infocati fani ai festivalurilor, cei care cumpara intotdeauna primele bilete, fidelitatea fiindu-le astfel rasplatita cu o reducere substantiala a pretului de bilet, care in cazul B’ESTFEST este de aproximativ 20 %”, a declarat Laura Coroianu, CEO Emagic.
Promotia este valabila doar pana pe data de 22 martie, biletele urmand a fi ulterior disponibile la pret intreg pana in ziua evenimentului.
Primele nume confirmate pe afisul festivalului sunt Skunk Anansie si Pendulum, noi confirmari si detalii despre festival urmand a fi facute publice in curand.
***
Click pentru cele mai recente stiri.