De Citit : Știri

ALTERNOSFERA LANSEAZA ALBUMUL EPIZODIA

| 25 februarie

ALTERNOSFERA LANSEAZA ALBUMUL EPIZODIA IN THE SILVER CHURCH CLUB

ALTERNOSFERA, formatia de rock din Republica Moldova, isi lanseaza cel de-al 4 lea album din cariera joi, 14.03.2013, cu prilejul Zilei Internationale PI (π), in The Silver Church Club din Bucuresti.
Evenimentul vine la numai cateva luni dupa ce trupa a lansat albumul „VIRGULA”, material discografic indelung apreciat atat in Romania cat si in Republica Moldova.
Biletele pentru concertul ALTERNOSFERA din The Silver Church Club, Bucureşti sunt disponibile online pe www.myticket.ro si in reteaua magazinelor Diverta, dupa cum urmeaza: Diverta Mall Vitan, Diverta Plaza Bucuresti, Diverta Sun Plaza Bucuresti, Diverta Baneasa Bucuresti, Diverta Unirea Bucuresti. Detalii despre punctele de vanzare gasiti aici: https://www.myticket.ro/retea.
Pana pe data de 13.03.2013, fanii trupei isi vor putea achizitiona bilete la pretul de 25 lei. In ziua evenimentului (14.03.2013), biletele vor fi 30 lei si se vor putea achizitiona de la The Silver Church Club, inainte de inceperea concertului.
Nu este deloc intamplator faptul ca ALTERNOSFERA lanseaza doua albume intr-un timp atat de scurt – atat VIRGULA, cat si EPIZODIA fac parte din tripticul conceptual al formatiei ALTERNOSFERA, numit chiar EPIZODIA. Virgula” reprezinta miezul tripticului, iar „EPIZODIA” reprezinta intregul din irational. Cel ce al treilea album al tripticului va fi lansat pana la sfarsitul anului.
Chintesenta tripticului graviteaza in jurul celei mai importante si celebre constante matematice, PI (π). Invaluita in trecut de misticism, constanta π, datorita relatiei sale cu natura cercului, este inseparabila de sfera si univers. Conceptul EPISODIA isi propune sa devina inseparabil de ALTERNOSFERA si universul sau: publicul.
„Privind spre cer am cules in memorii cele mai importante epizoade si in campul algoritmilor matematici am reasezat stelele.
Primul single de pe albumul EPIZODIA se numeste „Singuratate” si se poate asculta atat la Radio Guerrilla cat si online, aici.