De Citit : Știri

A inceput Foreign Language Career Fair – targ virtual de cariera pentru vorbitorii de limbi straine

| 16 februarie

In perioada 7 februarie-10 martie 2013, portalul de cariera HiPo.ro gazduieste prima editie a targului virtual de cariera dedicat vorbitorilor de limbi straine – Foreign Language Career Fair. Platforma online de interactiune cu angajatorii se adreseaza studentilor, absolventilor si profesionistilor cu experienta care detin competente in cel putin o limba straina si care se afla in cautarea unui job.
Candidatii care viziteaza microwebsite-ul dedicat targului de pe HiPo.ro au ocazia sa afle mai multe despre angajatorii care ii intereseaza oprindu-se la standul virtual al acestora, vizualizand galeriile foto si video puse la dispozitie de companii, dar, mai ales, consultand oferta de job-uri.
Oportunitatile de cariera reunite de Foreign Language Career Fair includ programe de internship si traineeship pentru studenti, masteranzi sau proaspat absolventi vorbitori de limbi straine, job-uri entry level, mid level si pozitii pentru seniori. Au sanse de angajare candidatii care cunosc cel putin una dintre limbile straine: engleza, franceza, germana, spaniola, italiana, portugheza, maghiara, rusa, turca, greaca, poloneza, olandeza, ceha, sarba, slovena, slovaca, macedoneana, ucraineana, croata, albaneza, bulgara, araba.
Printre companiile care participa cu stand virtual de angajator se numara DELL, Genpact, HumanGest, Oracle, Schneider Electric, Bosch, HP, Ubisoft si altele, iar oferta de job-uri include pozitii deschise in Bucuresti, Timisoara, Iasi, Brasov, Bacau si Abrud.
Candidatii pot aplica la oportunitatile de cariera disponibile prin depunerea CV-ului HiPo.ro la standurile virtuale ale angajatorilor.
Mai multe detalii pot fi regasite pe microwebsite-ul evenimentului.
Foreign Language Career Fair este un targ virtual de cariera organizat de portalul HiPo.ro. Evenimentul se adreseaza studentilor, absolventilor si profesionistilor cu experienta care detin competente in cel putin o limba straina si care se afla in cautarea unui job.
Partenerii proiectului sunt: DELL, Genpact, HumanGest, Oracle, Schneider Electric.
Evenimentul este sustinut de partenerii media: 24FUN, 9am, Balaur.ro, Business24, Cariere, Comunicate de presa, Educativa, IQAds, ISIC Romania, Metropotam, Regie Live, Start UB, Studentie.ro, Wall-Street, Ziare.com.