De Citit : Știri

12 ani de Fastius Curier – planuri de dezvoltare si accent puternic pe mediul online

| 29 octombrie

Pe o piata cu foarte multe transformari in ultimii 12 ani, Fastius Curier a reusit sa se mentina cu o investitie 100% romaneasca, pornita dintr-un start-up al unor tineri dornici de a oferi servicii de curierat de calitate premium pentru companiile din Bucuresti si Ilfov. De-a lungul timpului, Fastius Curier a schimbat mai multe sedii, de fiecare data alegand spatii mai mari, ce pot sustine activitatea in crestere. De asemenea, flota companiei a evoluat permanent, la fel si numarul de angajati si capacitatea de lucru.
Fastius Curier acopera toate zonele din Bucuresti, dar si linia de centura – judetul Ilfov, prin masini de diverse capacitati, pentru a face fata cu succes in fiecare zi traficului aglomerat din Capitala. Chiar daca focusul companiei este in zona Bucuresti – Ilfov, clientii Fastius Curier pot trimite plicuri si pachete, cu sau fara ramburs si alte optiuni speciale, oriunde in Romania si chiar si in afara tarii.
Noile tehnologii au fost adoptate rapid de Fastius Curier, care in prezent ofera clientilor sai posibilitatea de a introduce AWB-uri in format electronic, prin aplicatia proprie SoftCurier.ro. In ultimii ani, compania s-a concentrat pe atragerea firmelor de e-commerce, pe masura ce acest sector de retail s-a extins pe piata romaneasca. In prezent, o parte tot mai mare din volumul expedierilor efectuate de Fastius Curier este generata de comertul electronic. Fastius Curier colaboreaza cu magazine mari din IT&C, cosmetice, jucarii si fashion, dar si cu mici magazine din diverse sectoare de activitate. Pentru orice domeniu, Fastius Curier propune nu doar servicii flexibile, dar si preturi adaptate pietei.
"In 12 ani, ne-am bucurat sa avem mereu clienti multumiti, aceasta a fost permanenta noastra preocupare. Ne bucura ca brandul Fastius Curier este o prezenta solida pe piata de curierat din Bucuresti – Ilfov, situatie sustinuta nu doar de campanii de promovare, ci mai ales prin calitatea serviciilor oferite. Certificarea Dekra este o dovada consistenta a calitatii serviciilor noastre", spune Ciprian Pulpa, Executive Manager Fastius Curier.
"Mediul de business ne cunoaste, noile IMM-uri ne descopera cu oferte dedicate. Dovedim zilnic ca serviciile premium business pot fi ieftine si in acelasi timp ca serviciile ieftine pot fi de cea mai buna calitate. Am trecut alaturi de clienti prin perioadele de recesiune, iar dificultatile din plan economic se resimt in continuare in mediul de business, astfel ca trebuie sa ne adaptam permanent la cerintele clientilor, asa cum fac si acestia in relatia lor cu consumatorii finali de produse si servicii", a mai spus Ciprian Pulpa.
Fastius Curier (www.fastiuscurier.ro) este una dintre cele mai importante firme de curierat din Bucuresti, cu servicii business 2 business pe segmentul premium. Compania colaboreaza cu firme de toate dimensiunile, avand capacitatea de a raspunde atat nevoilor IMM-urilor, cat si cerintelor marilor corporatii. Prin serviciul Prioritar, in maxim 2 ore (conform regulilor companiei) plicurile si coletele se preiau de la client si se livreaza oriunde in Bucuresti. Tot mai multe magazine online apeleaza la acest serviciu rapid de la Fastius Curier pentru satisfacerea clientilor ce doresc sa primeasca produsele chiar in ziua in care au efectuat comanda.
Prin serviciul Economic, livrarea se face in ziua urmatoare preluarii, la cel mai mic pret. Fastius Curier implementeaza inclusiv proiecte speciale de tip multi-mesager si mizeaza pe flexibilitate, cautand sa ofere solutii la orice nevoi ale clientilor sai.