De Citit : Reviews

4000 de indragostiti au sarbatorit Valentine’s Day la concertul Directia 5

| 16 februarie

Muzica va fi intotdeauna un mod de exprimare a iubirii, lucru demonstrat luni seara de concertul Directia 5. In cea mai romantica zi din an, trupa a oferit celor ce stiu sa iubeasca un concert special. Cele mai romantice compozitii, cantece devenite hituri, dar si compozitii noi in stilul propriu si inconfundabil Directia 5, au creat atmosfera specifica zilei indragostitilor.
Din dorinta trupei de a-i avea cat mai aproape pe cei care de-a lungul timpului i-au sustinut, 50 de perechi norocoase au urcat pe scena si au avut ocazia sa vada tot ceea se intampla in timpul unui concert live, sa simta vibratiile instrumentelor si sa recepeteze pasiunea cu care Directia 5 canta de 20 ani.
Pe langa membrii formatiei, pe scena au mai urcat Carmin, fiul lui Marian Ionescu, saxofonistul Flavius Tudosiu, Toni Seicarescu si Dragos Badoi, fosti vocali ai trupei, iar o parte dintre piese au fost acompaniate de naiul lui Nicolae Voiculet.

Majoritatea hiturilor au fost reorchestrate si interpretate intr-un mod nou, original.
Concertul a coincis cu lansarea oficiala a celui mai nou album Directia 5 – Clasic de lux. Discul contine 12 melodii, cele mai noi cantece Directia 5. Pe acest album se afla si Iti multumesc, cantecul pe care formatia il dedica fanilor in semn de recunostinta pentru sustinerea neconditionata in cei 20 de ani de activitate care i-a transformat in trupa de suflet a muzicii romanesti.
***
Click pentru concertele din aceasta saptamana.