De Citit : Editoriale

Draga Alexandra!

| 20 iulie

Multumesc pentru pastile.

Fara sa fi facut nimic rau, am primit pe mail urmatorul mesaj: Buna, Andreea. Asa cum ti-am promis aseara, iti trimit mai jos site-ul de unde poti cumpara produsul care-l ajuta pe sotul meu sa ma satisfaca din toate punctele de vedere… Click aici si afla mai multe detalii. Pastilele functioneaza atat pentru femei, cit si pentru barbati, fiind si un foarte bun afrodisiac. Te asigur ca viata ta o sa se schimbe total! Astept cu interes parerea ta…
P.S. Nu-ti face griji in privinta livrarii, este discreta si nu stie nimeni ce se afla in pachet! Te pup. Alexandra Sunt sigur ca multi dintre dumneavoastra, stimati cititori, ati primit mesajul asta. Eu ii raspund aici.
Draga Alexandra, pastilele pe care mi le-ai trimis sint exceptionale. Poate ca tu ai baut un flacon intreg, din moment ce ma confunzi cu una, Andreea. Nu-i nimic. Stai linistita. Pastilele au ajuns, discret, cum ai zis. Fata, ce superpastile, gen. De cind am inghitit una, viata mea s-a schimbat. Mai, efectiv, a fost o minune. Sa vezi chestie. O asteptam pe prietena mea. Beau pastila. In zece minute, fara sa dau drumul la muzica, incepe sa cinte Fuego. Stii tu, cu vocea aia superba. Efectiv, am ramas paf. Peretii isi schimbau culorile, fermoarul de la blugi a explodat, fereastra incaperii s-a transformat intr-o barza, canapeaua dansa lambada, televizorul urla Jos Iliescuuuuu!“, caloriferul boncaluia ca un cerb, si din clantele usilor curgea iaurt. Efectiv, mirosea a capsuni in toata casa, si era, asa, o stare, cum te visezi cazand de la mari inaltimi. Tu, crede-ma, efectiv, viata mea s-a schimbat. Ne-am iubit trei zile nonstop, cu satisfactii din toate punctele de vedere. Prietena mea nici n-a mai venit, dar a fost superb. Bea si tu pastilele astea, cu toata familia ta. Viata voastra se va schimba total. Hai, te pusic! Vorbim, da?!