De Citit : Editoriale

Cum sa mergi pe tocuri in Bucuresti

| 03 mai

Fii feminina, bre.
De-a lungul timpului diverse trucuri de pasit pe tocuri sexy si cu fruntea sus au iesit la iveala. Vi le dezvaluim si voua, celor mai tinere sau neexperimentate. Si baietilor care mai plang cateodata.
– ca sa poti merge doi trei pasi la acelasi nivel si cu demnitate sa ai intodeauna o placa gen podet pe care s-o azvarli la nevoie in fata ta ca pe un covoras pe care sa pasesti. E recomandat sa fie de lemn, sa fie eco, sa se stie ca la noi fibra naturala e ceva implicit. Bonus: Te simti o starleta pasind pe covorul care devine rosu mai ales daca te lovesti cu placa de lemn din greseala.
– nu iesi din casa pana nu inveti niste miscari aprige de dans pe care in fata gropilor si denivelarilor si hartoapelor si haurilor sa le aplici ad-hoc. Sa fii intotdeauna cu melodia pregatita in cap si chiar daca agiti mainile ca pe niste lopeti prin aer sa para ca tu ai ales asa, tu ai chef, da, ce mare scofala, chiar acum de un cha-cha, de un tango cu miscari bruste sau de un free-style. Si chiar daca esti in cadere libera in prapastie tocurile sa nu te paraseasca, necum buna dispozitie si miscarile gingase. Bonus: simti cu adevarat ca esti femeie, mai ales in zbor, cand iti flutura parul matasos atat de navalnic.
– mergi imbracata in instalator, agri­cultor sau brigadier pana la aeroport, unde te schimbi in costum de lucru: rochie eleganta, ciorap fin, tocuri, ia un elicopter si arunca-te cu parasuta fara sa scapi pantofii din picioare si mergi pana la adresa dorita Bonus: scapi de aglomeratie si de nervi care-ti pot provoca riduri fine.
– deseneaza pe gumari niste tocuri ascutite, apoi incalta-i cu incredere. Bonus: impartasesti talentul tau la desen tuturor. Ar mai fi multe sfaturi, dar nu mai avem spatiu. Dar va prindeti si voi ca doar e o problema de giga.