De Citit : Cărți

Sfarsitul lumii si Reinvierea

| 16 februarie

Cimitirul Reinvierea e dupa colt
Marie D. Jones, 2013 – Sarsitul lumii sau un nou inceput? Lifestyle, Grupul Editorial Trei, traducere din limba engleza de Liviu Mateescu. Mai multi savanti au calculat ca pe data de 21 decembrie 2012 se sfarseste Calendarul Mayas pe Termen Lung. Tot atunci soarele se aliniaza cu centrul galactic al Caii Lactee. Dupa mayasi, sfarsitul calendarului inseamna sfarsitul lumii. Autoarea considera posibil acest lucru si enumera factorii care ne-ar putea conduce la extinctie: incalzirea globala, racirea globala, tot felul de boli precum gripa aviara sau cea porceasca, ciocnirea unui asteroid si altele.
Erich von Däniken, Amurgul zeilor – 2012, Calendarul mayas si intoarcerea extraterestrilor, Lifestyle, Grupul Ediotrial Trei, traducere din engleza de Bogdan Chircea. Dupa cum se vede din titlul cartii si Däniken crede ca se va intampla ceva miraculos in 2012. Numai ca el bate apa in piua pe o mai veche obsesie, pe care a dezvoltat-o in prima sa carte, Amintiri despre viitor: reintoarcerea extraterestrilor, care ne-au vizitat in vremuri imemoriale.
Raymond Moody, Paul Perry, Imagini ale eternitatii, Lifestyle, Grupul Editorial Trei, traducere din engleza de Liviu Mateescu. Daca sunteti convinsi ca veti crapa dupa 21 decembrie 2012 trebuie sa cititi neaparat aceasta carte. Din ea veti afla ca exista viata dupa viata, ceea ce imbunatateste mult situatia de cacat care ne asteapta.
***
Click pentru alte noutati editoriale.