Locuri : Edituri

24 FUN Mures

Revista 24FUN este o revista nationala care face parte din grupul Realitatea-Catavencu ,acest grup fiind unul dintre cele mai puternice grupuri media din Romania.
Revista a aparut acum 7 ani fiind una din cele mai citite reviste pe segmentul timp liber din tara.Orasele in care apare 24Fun sunt:Arad, Baia Mare,Brasov,Bucuresti,Cluj-Napoca,Iasi,Oradea,Timisoara, si Tirgu Mures.Printre clientii care au ales 24fun ca mod de promovare se numara:Mc Donalds,Bergenbier,Nescafe,Romtelecom,Chivas etc.Dar si festivaluri,targuri,concerte, astfel mesajul transmis ajunge cat mai aproape de publicul larg.
Insa cel mai important lucru pentru noi este ca atat cititorii cat si clientii sa fie multumiti de serviciile si oportunitatile pe care le ofera revista ,acest lucru dovedindu-se in cei 7 ani in care si- a pastrat prestanta ca fiind una dintre cele mai bine cotate reviste atat pe plan local cat si national.

"Stiinta orasului nu se afla din carti, de aceea 24 FUN este acolo unde se intampla lucruri importante, adica peste tot!"