Locuri : Cluburi

Jazz & Blues Club

Locatie: Clubul s-a infiintat in luna martie a anului 2007 intr-o zona centrala a orasului. Clubul este situat intr-o curte interioara pe strada Sinaia nr. 3, cu multe locuri de parcare pentru clienti.
Descriere: Situat la demisol, clubul are o capacitate de 230 locuri pe scaune si fotolii, capacitatea maxima fiind de 450-500 persoane.
Salonul principal are un bar mare, accesibil de jur-imprejur, care imparte incaperea in 2 spatii : 1 cu mese si scaune si cu scaune de bar de-a lungul peretilor, iar spatiul principal are in mijloc ringul de dans si lateral fotolii si canapele confortabile.
De o parte si de alta a ringului de dans se afla barul, respectiv scena.
La capatul salonului principal se afla un separeu, mai linistit, cu 50 de locuri in fotolii.

Evenimente: Inca de la deschidere, clubul s-a lansat si a dat tonul concertelor prin invitarea chitaristului muresean Alex Man si a trupei sale, care a adunat foarte multi iubitori ai muzicii jazz/blues.
Au urmat nume de seama din lumea blues-ului romanesc : Vali Racila, iar cu ocazia turneului "Spreading The Blues", A.G. Weinberger, ambii umpland sala la capacitatea maxima.
Deja sunt confirmate si alte trupe care vor concerta in scurt timp, ca Tabaco si Eminentza.

Scopul: Proiectele de viitor includ concerte saptamanale, cel putin un concert live saptamanal si unul de mai mare anvergura lunar !
Scopul este de a promova trupele locale din lumea muzicii rock, jazz si blues.
Alte evenimente se vor manifesta si prin proiectii de concerte ale celor mai cunoscute trupe din lume, lansari de albume sau petreceri tematice.