Locuri : Cazare

Black Lord

Inaugurat la începutul anului 2008, Hotel BLACK LORD, şi-a propus ca în scurt timp să devină un punct de referinţă pe harta turistică a Târgu Mureşului, recunoscut şi ca oraş al trandafirilor.
Amplasat pe malul Muresului, în spatele hipodromului şi stadionului municipal, aproape de centrul oraşului, Hotel Black Lord stă la dispoziţia dumneavoastră cu 40 camere (din care 4 apartamente) dotate cu internet de mare viteza, telefon, minibar, TV cablu, acces la balcon.
Hotelul dispune şi de un restaurant cu specialităţi internaţionale şi româneşti, de un bar de zi, terasă cu piscină în aer liber, sală de conferinţă cu toate dotările.
Complexul hotelier stă la dispoziţia dumneavoastră cu următoarele servicii: parcare păzită, spălătorie-curăţătorie, room service, servicii de catering, servicii business (fax, copiator, laptop, etc.), servicii curierat, ghid turistic, centru de informare, rent-a-car, seif depozitare valori, biliard, tenis de masă, plata prin card.
Zilnic o echipă tânără, pregătită şi ospitalieră îşi aşteaptă oaspeţii pentru a le satisface plăcerea de a petrece clipe de neuitat în Complexul Hotelier Black Lord.
Plăcerea de a primi zilnic musafiri în această locaţie, ne impune o atenţie sporită şi profesionistă pentru satisfacerea la un nivel superior a cerinţelor dumneavoastră.