Locuri : Agenții de turism

World Travel Shop

Dumnezeu a creat Pamantul cu toate minunatiile sale: cascade, jungle, savane, paduri tropicale, deserturi si canioane si l-a daruit oamenilor. Acestia, la randul lor, au incercat sa-l faca mai atractiv si mai interesant construind inca din Evul Mediu palate, cladiri si orase de admirat prin arhitectura si decoratiuni.
S-au dezvoltat si au disparut civilizatii, lasand in urma vestigii nenumarate. Natura, la randul ei, isi traieste propriul ciclu construind, transformand si modificand peisajele.
Civilizatia noastra de azi s-a dezvoltat mult, astfel incat aduce toate aceste locuri si peisaje, prin intermediul televizorului, in casele oamenilor care, pana acum, doar au visat la aceste locuri.

Acum insa ni se ofera posibilitatea de a ajunge in aceste locuri mult visate. Cea mai mare bogatie a vietii noastre trecatoare poate fi obtinuta doar prin intermediul calatoriilor. O data vizitata, o regiune sau o tara devine o adevarata experienta sufleteasca, si chiar daca nu putem reveni, cu sufletul vom fi mereu acolo, pentru ca el a fotografiat totul in mintea noastra pastrand pentru totdeauna un album pretios.

Optiunea de a vedea aceste locuri este in mainile noastre. De noi depinde daca vom trai aceste clipe sau daca vom visa in continuare. Astazi toate portile sunt deschise, putem ajunge tot mai usor oriunde si putem transforma visele in clipe de neuitat.
Am deschis agentia de turism World Travel Shop in intentia de a oferi orcui posibilitatea de a calatori in locurile pe care , cu emotie, chiar noi le-am vizitat si care ne-au lasat in suflet si minte, amintiri minunate.

De ce tocmai World Travel Shop?

Pentru ca…
– obiectivele noastre se refera nu numai la proceduri eficiente de lucru in cadrul firmei si cu parteneri si cu clienti, ci si la furnizarea de servicii de calitate ridicata catre clientii nostrii
– clientii nostrii sunt cea mai importanta resursa a firmei, si avem grija de ei.
– implicam competentele noastre profesionale pentru a le oferi excursia pe care o cauta, gama si calitatea serviciilor pe care le asteapta.
Destinatiile deja vizitate de noi:
Ungaria, Cehia, Slovacia, Slovenia, Croatia, Jugoslavia, Macedonia, Polonia, Austria, Germania, Italia ( Insula Capri ), Rusia, Gruzia, Ucraina, Vatican, San Marino, Andorra, Monaco, Franta, Grecia (Insula Santorini, Creta, Corfu, Rhodos ), Spania ( Tenerife, Gran Canaria ), Belgia, Olanda, Luxemburg, Cipru, Turcia, Bulgaria, Suedia, Danemarca, Norvegia, Egipt, Tunisia ( Insula Djerba ), Maroc, Kenya, Tanzania ( Insula Zanzibar ), Liban, Iordania, Thailanda, Malayzia, Singapore, Indonezia ( Insula Bali ), Venezuela ( Isla Margarita ), Malta, Myanmar ( Burma ), Mallorca, Emiratele Arabe Unite( Dubai, Abu Dhabi, Sharja, Ajman, Ras Al Kahaima, Umm al-Quain, Fujairah) Israel, Albania, Cambodia etc.