Evenimente : Sport

FCM Targu Mures – Vointa Sibiu

Antrenorul principal Daniel Isăilă a prefaţat partida de sâmbătă, din etapa a VII-a, a Ligii a II-a, dintre FCM Tîrgu-Mureş şi Voinţa Sibiu:

„Va fi un meci între două echipe cu orgoliul rănit, după retrogradările din sezonul trecut. Noi trebuie să creştem de la meci la meci şi să obţinem cele 3 puncte. Nu pot spune că pauza de 3 săptămâni a fost bună sau rea, dar ne-a permis să avem o formă sportivă bună şi ne-am pus la punct cu pregătirea tehnico-tactică. În opinia mea, actualul clasament ridică mari semne de întrebare cu privire la valoarea ligii secunde. Şi asta pentru că două formaţii care au promovat se află pe primele 2 locuri.”

Partida dintre FCM Tîrgu-Mureş şi Voinţa Sibiu se va disputa sâmbătă, 13 octombrie, de la ora 11, pe stadionul Trans-Sil.

Biletele de intrare la acestă partidă se vor pune în vânzare de vineri, la casa de bilete a stadionului. Preţul unui tichet este de 5 LEI, intrarea generală.

Programul de vânzare:

VINERI – 12 OCTOMBRIE, între orele 16.30 – 19.00
SÂMBĂTĂ – 13 OCTOMBRIE, între orele 09.00 – 11.00

La această partidă, cei care vor achiziţiona un bilet de intrare, pe lângă programul de meci, vor intra în posesia şi a unei fotografii de prezentare a echipei, însoţită de calendarul competiţional al turului.

Începând cu acest joc, clubul FCM Tîrgu-Mureş va emite abonamente gratuite pentru toţi foştii mari jucători ai Tîrgu-Mureş-ului. Mai mult, conducerea clubului a luat decizia de a nu mai emite invitaţii gratuite, în afara celor prevăzute de protocol şi regulament.

Suporterilor formaţiei le sunt pregătite şi alte surprize, împreună cu partenerii clubului, La Teo şi Tempo. Astfel, la fiecare partidă de pe teren propriu, 2 suporteri pot câştiga, prin tragere la sorţi, câte o cină împreună cu unul sau doi jucători ai lotului.

Vă aşteptăm la meci pentru a striga împreună: Hai FCM ! Hai Tîrgu-Mureş !

sursa: www.fcm-tirgumures.ro