Evenimente : Film

Red / Greu de pensionat

Comedie de actiune si suspans Red / Greu de pensionat, un film cu Bruce Willis, John Malkovich, Morgan Freeman, Helen Mirren, prezinta povestea unui fost spion de top, cu ceva probleme de adaptare la viata obisnuita de pensionar.
Cum Frank (Bruce Willis) stie prea multe, noua conducere CIA trimite un super asasin pe urmele lui, motiv pentru care apeleaza la membrii vechii sale echipe. Joe (Morgan Freeman), fostul sau sef din CIA este acum rezident al unui azil de batrani. Victoria (Hellen Mirren), un personaj de elita din CIA, nu reuseste sa aiba o viata normala si e inca dornica de actiune. Iar Marvin (John Malkovich), fost asasin guvernamental caruia i s-a administrat un drog zilnic timp de 11 ani, e un personaj cel putin… excentric.
Pensionarii din echipa de soc nu par a avea prea multe sanse, dar pentru ca acum sunt tintele principale ale CIA, sunt nevoiti sa apeleze la toate talentele pentru a supravietui. Si cum cea mai buna aparare e atacul, ei pornesc intr-o misiune incredibil de indrazneata si reusesc sa dejoace una dintre cele mai mari conspiratii din istoria guvernamentala.
Filmul are la baza pe faimoasele benzi desenate ale lui Warren Ellis si Cully Hamner – RED (Retired Extremely Dangerous).
***
Click pentru programul filmelor care ruleaza saptamana aceasta.