Evenimente : Expo

Produs in Mures

Expozitia Produs in Mures apare ca urmare a crezului ca in viitor viata economica se va reaseza si va crea o orientare preponderenta spre produsele si serviciile cu specific local, care sa inglobeze in proportie tot mai mare materii prime locale, forta de munca locala, resurse naturale si agricole locale si traditionale si in ciuda proceselor de globalizare tot mai accentuate, o orientare spre clientul final local.

Acest demers al Asociatiei pentru progres, dezvoltare si comert “Mercur” se suprapune perfect peste proiectul demarat de noi in luna iunie, de promovare a schimburilor economice, de atragere de investitori si de promovare a potentialului turistic, natural, cultural si istoric al regiunii Mures, atat la diverse evenimente internationale JCI, cat si prin diverse instrumente active cum a fost si prima editia a Ghidului turistic si investitional al regiunii Mures.

Expozitia va avea loc in perioada 1-3 octombrie 2010 in complexul hotelier President si va oferii posibilitatea comunitatii locale de a intra in contact si de a afla mai multe despre producatorii locali. Expozitia va putea fi vizitata in mod gratuit. Detalii despre expozitie, ce firme vor expune si ce fel de manifestari vor avea loc pe durata expozitie puteti afla vizitand site-ul www.produsinmures.ro sau www.fabricatinmures.ro