Evenimente : Concerte

Autumn Hotel live

Nick (Luna Amara) si Oq (Masterpiece) vor cânta piese de pe albumul Autumn Hotel si câteva coveruri.

Autumn Hotel este proiectul muzical inițiat de către Nick Făgădar(voce, chitară Luna amară) împreună cu Domi(tobe Urma), Andras(keyboards Kumm), Oigăn(chitară Kumm), Sorin (bas Luna amară) și alții. Primele repetiții s-au întâmplat în ianuarie 2010 când Nick și Domi au schițat cele dintâi piese. De-a lungul celor aproape trei ani care au trecut de la prima repetiție, formula în care s-a cântat, s-a schimbat de mai multe ori. La un moment dat, în vara lui 2010, la bas cânta Dan Georgescu(tobe Byron) iar la chitară, Nucu(chitara/bas OCS), o formulă care suna interesant însă nu a rezistat din cauza distanței Cluj-București care îngreuna desfășurarea repetițiilor. Formula în care a fost înregistrat albumul Autumn Hotel mai include pe lângă muzicienii enumerați la început și pe Dan Vaida(bas Sfântu’ Așteaptă), Andrei Roșulescu(chitară Seven) și Adrian “OQ” Neagoe (chitară Masterpiece).
Albumul Autumn Hotel conține 12 piese originale și un remix, scrise de către Nick și apoi orchestrate, interpretate și înregistrate împreună cu invitații săi în Luna Recording Studio, Cluj, unul dintre puținele studiouri profesionale cu echipamente high-end din țară.
Dacă vă plac piese de ale Lunii amare scrise de Nick, cum ar fi Roșu aprins, Albastru sau Chihlimbar atunci, aveți toate șansele ca albumul Autumn Hotel să devină rapid soundtrack-ul acestui sfârșit și început de an. De la pop-rock la grunge, de la alternative înspre progressive, Autumn Hotel sună curat, intens, introspectiv pe alocuri și alteori simplu, direct, în lumină. Părțile de synth, strings și pian interpretate de Andras(Kumm) sunt fluide, spațiale; solourile de chitară ale lui Oigăn(Kumm) aduc când forță, când melancolie; părțile de tobe compuse de Domi(Urma) sunt pe cât de aerisite pe atât de solide și inspirate și, împreună cu partiturile de bas(Sorin,Dan) dau greutate și groove pieselor.
Albumul Autumn Hotel va fi editat ca produs Premium DigiPack, în condiții grafice deosebite, cu un booklet generos de 28 de pagini care include și versurile pieselor. Grafica este semnată de Catrinel Săbăciag, o foarte talentată elevă a unui liceu de arte plastice din Cluj și ale cărei viziuni personale intrigante și deosebit de expresive, potențează mesajul și starea fiecărei piese Autumn Hotel.