Evenimente : Altele

Inscrie-te pentru a Planta Fapte Bune in Mures

După ce în toamnă am fost nevoiţi să amânăm plantarea la recomandarea specialiştilor, din cauza secetei, ne-am regrupat pentru primăvara aceasta să ne ducem la bun sfârşit obiectivul nostru.

în data de 7 aprilie 2012, Sâmbătă, vom planta aproximativ 10000 de puieţi pe o suprafaţă de 2 ha în zona comunei Tăureni,judeţul Mures. Pentru a realiza această acţiune avem nevoie de ajutorul tău.

Poţi deveni voluntar în acţiunea de plantare din comuna Tăureni şi să înlocuieşti indignarea pe care o simţi faţă de dispariţia pădurilor cu o acţiune reală, practică, de a creste o pădure nouă. După plantare vor fi şi întreţineri anuale, aşa că poţi reveni periodic să îngrijeşti copăceii plantaţi de tine pentru a le oferi cea mai bună şansă de reuşită.

Dacă vrei să "pui rădăcinile" unei păduri alături de noi, înscrie-te completând formularul de la acest link http://tiny.cc/plantamfaptebune

Vom încerca să asigurăm transport şi unelte pentru cât mai multe persoane, dar este indicat să aveţi şi voi o modalitate de transport, hârleţe şi mănuşi.

Dacă ai întrebări, trimite un mail la adresa [email protected]

Pentru mai multe detalii accesează site-ul www.plantamfaptebune.ro www.facebook.com/PlantamFapteBune

De asemenea, dacă nu poţi ajunge la plantare în data de 7 aprilie, poţi susţine mişcarea prin donaţii pe adresa http://plantamfaptebune.ro/implica-te/doneaza/