Evenimente : Altele

Fiecare jucarie poate aduce bucurie

Campania “Fiecare jucarie poate aduce bucurie” este organizata de NinoDino.ro impreuna cu partenerii sai: Forumul "O lume minunata", Blogul "Meseria de Parinte", Portalul "Copilul.ro", Situl "BB la Bord", Magazinul online "Puzzleshop.ro", Portalul de caritate "Imparte.ro".

Perioada de desfasurare a campaniei este 22 octombrie – 15 decembrie.

Obiectul campaniei il reprezinta colectarea unui numar cat mai mare de jucarii care vor fi daruite, in preajma sarbatorilor de iarna, copiilor aflati in grija Fundatiei Kiwi Casa Bucuriei din Targu Mures.

Mecanismul campaniei este urmatorul:

Persoanele care doresc pot trimite in colet, prin posta sau orice alte firma de curierat, jucariile pe care copiii lor nu le mai folosesc, pe adresa sediului NinoDino.ro si anume loc. Targu Mures, jud. Mures, str.Alba Iulia, Nr 4.

Echipa NinoDino va ridica coletele, va steriliza si ambala jucariile iar la finalul campaniei le va darui copiilor aflati in grija Fundatiei Kiwi Casa Bucuriei din Targu Mures.

Fiecare persoana care trimite jucarii in cadrul campaniei va primi din partea NinoDino.ro un cupon de reducere de 10% pe care il va putea folosi pana in 20 decembrie pentru a cumpara cu reducere orice produs disponibil pe situl nostru.

Tot parcursul campaniei va fi publicat pe blogul ninodino.ro si pe siturile partenerilor astfel incat sa avem transparenta totala. Vom posta poze, interviuri si filmulete .

In functie de numarul de jucarii adunate ne vom indrepta si catre alte fundatii si/sau organizatii care au in ingrijire copii. Doamna directoare de la Kiwi ne va ajuta cu acest lucru.

Daca doriti sa trimiteti jucarii tot ce trebuie sa faceti este sa le puneti intr-o cutie si sa le duceti la cel mai apropiat oficiu postal sau firma de curierat si sa le trimiteti pe adresa:

NinoDino.ro
Sc Lusio Fa Srl
Targu Mures, Mures
Str Alba Iulia, Nr 4
540391
0757 775 636
0746 114 069

Noi va recomandam se le trimiteti prin Posta Romana deoarece este mai ieftin, aprox 5 ron pentru un pachet de1 kg si cate 1 ron in plus pentru fiecare kg suplimentar. Deci daca trimiteti un pachet de 4 kg va va costa aprox 9 ron.
Taxele de transport trebuie sa le platiti dvs dar banii cheltuiti ii veti recupera cu singuranta din reducerea de 10% care v-o oferim noi.

Dupa ce ati pus pachetul cu jucarii la posta sau curier va rugam sa ne contactati si sa ne anuntati ca l-ati trimis. Noi vom nota datele dvs de contact si va vom confirma de indata ce pachetul a ajuns la noi. Ne puteti contacta prin:
Tel: 0757 775 636 sau 0746 114 069 zilnic intre 10 -18
Email: [email protected] sau [email protected]

Daca sunteti din Targu Mures si/sau imprejurimi puteti sa aduceti personal jucarii sau putem sa venim noi sa le luam de la dvs.

Mai multe despre campanie precum si parcursul ei il puteti urmari pe Blogul NinoDino si pagina noastra de Facebook.

NinoDino.ro crede in sloganul sau “Pentru copii fericiti” si va face tot ce ii sta in putere pentru a sustine cu fapte acest crez. Viziunea noastra nu este doar sa devenim cel mai apreciat magazin online de catre toti parintii din tara dar sa si producem o schimbare in felul in care noi toti, parinti sau nu, ne implicam in viata copiilor mai putini norocosi. Sa nu uitam ca si ei fac parte din viitorul nostru ca societate si natiune.

Parteneri:
Forumul "O lume minunata" – www.olumeminunata.forumgratuit.ro
Blog "Meseria de parinte" – www.meseriadeparinte.ro
Portalul "Copilul.ro" – www.copilul.ro
Situl "BB la Bord" – www.bblabord.ro
Magazinul online "Puzzleshop.ro" – www.puzzleshop.ro
Portalul de caritate "Imparte.ro" – www.imparte.ro

————————————————————

Pentru persoanele din Targu Mures care vor sa doneze jucarii o pot face la magazinul Puzzleshop, str 1 Decembrie 1918, nr 86A, colt cu str. Stefan Cel Mare, de luni pana vineri intre orele 10 -18.

Multumim baietilor de la Puzzleshop pentru ajutor si implicare!