Evenimente : Altele

Careers in White

Careers in White 5 – Green Edition – cel mai bun loc pentru a incepe cariera ta in domeniul sanatatii!
Cel mai mare targ de cariere si educatie in domeniul sanatii din Europa – Careers in White 5 – Green Edition – revine cu cea de a cincea editie cu cei mai buni angajatori!
Indiferent de gradul si specialitatea pe care o detii, Careers in White 5 – Green Edition iti pune la dispozitie instrumentele de care ai nevoie in cariera ta: oferte de locuri de munca, prezentari de companii, workshop-uri interactive pe tema limbilor straine, introducerea in sisteme medicale diferite.
Provenind din sistemul privat si lanturi de spitale din Europa, angajatorii prezenti la targul de cariere si educatie Careers in White 5 – Green Edition, ofera oportunitati in tari precum Franta, Belgia, Elvetia, Norvegia, Suedia, Marea Britanie si Germania, cu pachete salariale pornind de la 3 000 de euro.
Cu Careers in White 5 – Green Edition nu vei gasi doar un loc de munca in domeniul Medical, dar mai ales, vei afla care sunt cei mai buni angajatori de pe piata europeana, despre sistemele de sanatate in care ti-ar placea sa lucrezi, si despre oportunitatile de dezvoltare a carierei tale, luand legatura cu peste 20 de companii care angajeaza profesionisti din domeniul medical.

Careers in White 5 – Green Edition este un targ de cariere si educatie din sistemul medical, dedicate in excusivitate:
o Doctori de orice grad si specialitate
o Farmacisti si asistenti de farmacie
o Dentisti
o Kinetoterapeuti
o Tehnicieni dentari
o Asistente medicale
o Personal medical auxliar
o Personal medical administrativ
o Studenti la Medicina, Farmacie si Stomatologie
o Reprezentanti Medicali
o Oricine interesat in dezvoltarea unei cariere medicale
Participarea la targ este gratis, iar pentru a economisi timp, inregistrati-va aici