De Citit : Știri

TNT Brothers deschid sezonul de parașutism

| 03 aprilie

TNT Brothers te invită să trăiești 5 minute pline de adrenalină într-un salt cu parașuta de la 4.000 m
Bucureşti, 02.04.2015: Sezonul de paraşutism TNT Brothers 2015 se deschide oficial în acest weekend și va dura până la sfârșitul lunii noiembrie. Începând de vineri, 3 aprilie, amatorii și profesioniștii doritori să trăiască senzația inedită a zborului sunt așteptați la centrul de parașutism TNT Brothers pe Aerodromul de la Clinceni.
Bucureștenii cu spirit de aventură și dorință de adrenalină pot încerca pentru prima dată senzația incomparabilă oferită de un salt de la 4.000 de metri, în tandem cu un instructor profesionist.
„Este foarte greu să exprimi în cuvinte sentimentul pe care ți-l oferă o astfel de experiență. Odată ce ai încercat căderea liberă cu aproximativ 200 km/h, înțelegi cu adevărat ce înseamnă să trăiești la intensitate maximă un moment de doar câteva secunde, dar și frumusețea zborului atunci când parașuta este deschisă. După cele cinci minute pline de adrenalină, majoritatea participanților își doresc să se bucure în fiecare zi de energia și libertatea deplină din timpul saltului” povestește Bogdan Boeru, co-fondator TNT Brothers.
Cei care, după un salt în tandem, își doresc mai mult, pot participa la cursuri de iniţiere în paraşutism. Asociaţia TNT Brothers este afiliată la U.S. Parachute Association, una dintre cele mai importante autorităţi în domeniu, şi oferă cursuri de iniţiere şi licenţiere în parasutism, conform metodei AFF – Accelerated Free Fall, cea mai rapidă, intensivă şi sigură metodă de iniţiere în paraşutism. De la primul salt, cursantul îşi va deschide singur paraşuta, iar dupa doar şapte salturi (şapte module) poate sări singur. Instructorii TNT Brothers oferă, de asemenea, cursuri avansate pentru zborul pe burtă, free fly şi pilotarea paraşutei.
În Bucureşti, datorită condiţiilor climatice favorabile, cu o viteză medie a vântului mică şi multe zile însorite, perioada în care se poate practica paraşutismul este de aproximativ opt luni, începând cu luna aprilie şi până în luna noiembrie. În primele 5 sezoane de activitate (2010-2014), la centrul privat de parașutism TNT Brothers s-au realizat aprox. 45.000 de salturi, dintre care aprox. 5.000 salturi în tandem, pentru amatori.

Cine poate sări cu paraşuta?
Oricine îşi depăşeşte limitele şi îşi doreşte să se bucure de fiecare clipă la intensitate maximă!
Vârsta minimă pentru un salt în tandem cu paraşuta este de 18 ani. Cei care au între 16-18 ani şi îşi doresc să încerce senzaţia unui salt, au nevoie de acordul părinţilor, legalizat de către notar.
Cât costă un salt cu paraşuta?
Costul unui salt cu paraşuta, în tandem cu un instructor profesionist, este de 700 lei. Cei care îşi doresc imagini din timpul experienţei, au opţiunea saltului în tandem cu fimare (cost total 930 lei) sau a tandemului cu filmare şi fotografii (cost total 1.000 lei).
Unde poţi sări?
Centrul de parașutism privat TNT Brothers, pe aerodromul Clinceni. Comuna Clinceni (judeţul Ilfov) este situată la vest de București, la 16 km distanță, pe DN 6, șoseaua București-Alexandria. Vezi Aerodromul Clinceni pe harta.
Când poţi sări?
În fiecare weekend, începând de vineri de la ora 12:30 până la apus, iar sâmbăta şi duminica de la ora 8:30 până la apus.
Mai multe informaţii: www.tnt-brothers.ro sau telefon 0731695867

Despre TNT Brothers
În 2010, Dragoș & Bogdan Boeru înființau asociația sportivă TNT Brothers pentru a promova în România salturile cu parașuta și preluau initiațiva de a schimba percepția acestui sport în România. Astăzi, datorită evoluției tehnicii și echipamentelor, saltul cu parașuta în tandem este unul dintre cele mai sigure sporturi din lume.
În doar 5 sezoane de activitate (2010-2014), TNT Brothers a devenit unul dintre cele mai importante centre private de parașutism din Europa Centrală și de Sud-Est, atrăgând parașutiști cu experință sau amatori din peste 20 de țări.
Asociaţia TNT Brothers este afiliată la U.S. Parachute Association, una dintre cele mai importante autorităţi în domeniu, şi oferă salturi cu parașuta în tandem, precum și cursuri de iniţiere şi licenţiere în parasutism, conform metodei AFF – Accelerated Free Fall, cea mai rapidă, intensivă şi sigură metodă de iniţiere în paraşutism. Instructorii TNT Brothers oferă, de asemenea, cursuri avansate pentru zborul pe burtă, free fly şi pilotarea paraşutei.
www.tnt-brothers.ro

https://www.facebook.com/tntbrothers