De Citit : Știri

Smiley s-a facut preot – in filmul The Godmother

| 04 aprilie

Unul dintre cei mai cunoscuti artisti de muzica din Romania, Smiley, revine pe marile ecrane intr-o ipostaza inedita in comedia Nasa / The Godmother. Tot el interpreteaza impreuna cu colegii de la trupa Simplu si Alex Velea melodia Convict care se afla pe coloana sonora a filmului.

Alaturi de Whitney Anderson si Dragos Bucur in rolurile principale, Smiley interpreteaza in premiera rolul unui preot, reusind sa dea nastere unora dintre cele mai amuzante momente de pe platourile de filmare. Artistul este foarte mandru de prestatie si de vocea sa, care s-a dovedit a fi foarte potrivita pentru o slujba religioasa.
"Sunt surprins sa constat ca as fi fost foarte potrivit pentru meseria de preot din punctul de vedere al vocii! Oricum, este ceva inedit pentru mine sa joc un asemenea rol”, declara el.
Comedia The Godmother demonstreaza cu succes faptul ca o femeie poate conduce fara probleme un clan mafiot, uneori cu mai multa imaginatie si umor decat un "nas” italian cu state vechi. Personajele memorabile ale filmului sunt interpretate de nume sonore ale cinematografiei si divertismentului romanesc: Razvan Vasilescu, Catalina Grama (Jojo), Alex Velea, Mihai Bobonete, Florin Busuioc, Laura Cosoi si multi altii.
Cu un scenariu castigator al concursului CNC, semnat de Tudor Voican si Viorel Mihalcea, The Godmother marcheaza debutul regizoral al tanarului Virgil Nicolaescu. Pentru acest film, Virgil a beneficiat de suportul lui Jesus del Cerro, regizor aflat deja la al cincilea proiect alaturi de MediaPro Pictures (Cu un pas inainte, Contratimp 1 si 2, Ho Ho Ho).
Filmul va avea premiera pe 29 aprilie, in cinematografele: CinemaPRO, Hollywood Multiplex, Movieplex si reteaua Cinema City (Sun Plaza, Cotroceni, Arad, Cluj, Braila).
Click pentru detalii film, foto, trailer si program.
***
Click pentru cele mai recente stiri.