De Citit : Știri

Smart Change

| 11 decembrie

Smart Change este un centru cultural-educativ, non-convențional, în care se combină atmosfera caldă și prietenoasă, reciclarea creativă, conexiunea cu natura pe care o transmit mobilierul și decorațiunile din lemn, cu stilul unic de expunere a ideilor, cu rafinamentul culturii și jocul de culori al artei.
Este suficient să pășești o singură dată în căsuţa primitoare și vei simți energia transmisă de acest loc, dorința de a te redescoperi, de a accepta provocarea Smart Change – pasul spre schimbare. Intrând în comunitatea Smart Change vei da valoare ideilor tale încă neexprimate, valoare ce îți va da încredere să-ți manifești creativitatea, dexteritatea şi curajul de a creşte. Vei putea fi mai bun, mai prietenos și mai jucăuș. Vei putea să îți rafinezi cultura, să asculți muzică de calitate, să-ți dezvolţi armonios pasiunile sau chiar să ţi le descoperi, dacă nu ai făcut încă asta.
Smart Change este locul ideal pentru o relaxare cu prietenii la un ceai delicios, pentru petreceri cu karaoke şi board games, pentru evenimente corporate, zile de naștere, seri culturale, cursuri de dezvoltare personală și profesională.
Activitățile desfășurate sunt pentru cei care caută calitate și diversitate culturală și doresc să iasă din zona de confort în cel mai plăcut și distractiv mod, pentru cei care caută frumosul dincolo de aparențe. Aici iși găsesc locul cei care doresc să facă o lume mai bună, să-și manifeste bucuria, să iși împărtășească propriile trăiri și experiențe. Este locul celor care doresc să facă o schimbare Smart, de la copii mici la oameni mari care şi-au păstrat sufletul de copil, de la cei foarte sociabili la cei foarte timizi, de la oamenii pasionați de artă, cultură, educație şi socializare la firme care doresc să-și unească angajații. Toate acestea și multe altele le găsești în Comunitatea Smart Change. Este atât de divers încât nu poți să ţi-l imaginezi și atât de promițator încât trebuie să-l încerci!
Ţi-ai programat schimbarea? Te aşteptăm cu drag în Comunitatea Smart Change!