De Citit : Știri

Sigma, Benny Page si Bare Noize la Arenele Romane

| 17 februarie

Sambata, 25 februarie, la Arenele Romane, se da startul sezonului de petreceri Arena dnb. Artistii invitati sunt britanicii de la Sigma, Benny Page si Bare Noize.

Sigma este un duo din Mare Britanie care produce drum and bass spectaculos si variat, variind de la liquid pana la jungle, ajungand chiar si la dubstep. Se vor putea asculta live piesele: All Blue , Night & Day , Lassitude sau remixul lor la Fenech-Soler .

Benny Page este deja unul din cei mai apreciati producatori de jungle din lume, deja la 15 luni de la ultima lui vizita in Bucuresti. Va putea fi vazut pe viu pe omul care a creat Turn down the lights sau mai recenta .

Bare Noize revin la arena dnb dupa ce au impresionat in vara 2011 la Summer fest unde au reusit sa tina in priza publicul in ciuda ploii torentiale. Cred ca cele 30 de secunde filmate atunci sunt suficiente pentru a intelege de ce.

Alaturi de ei pe scena vor urca Sundancer si In Flex . La visuals i-am invitat pe baietii de la Vedem si Plus .

Totul se va desfasura in Arenele Romane in cort incalzit incepand cu ora 22:00.
Va invitam sa urmariti evenimentul pe Facebook pentru a afla detalii despre artisti, informatii despre program si a participa la concursuri cu invitatii.
Acces:
25 lei in avans la Boarder’s

35 lei la poarta (evenimentul incepe la ora 22:00).