De Citit : Știri

Selah Sue: O săptămână până la concert

| 07 mai

A mai rămas o săptămână până la concertul pe care Selah Sue îl va susține la București cu ocazia lansării celui mai recent album, „Reason”. Evenimentul are loc pe 13 mai, la Arenele Romane. Recomandat de UTV și Gold FM.

Selah Sue (Sanne Putseys) a revenit pe piața muzicală cu „Reason” la patru ani de la realizarea albumul de debut. „Reason” este un disc plin de energie, lumină și emoție ce te doboară de la primele acorduri. Alternând eteric electro-soul-ul, trip-hop-ul și beaturi house, Selah Sue își regăsește adevărata identitate muzicală odată cu acest material. „Reason”, piesa care dă titlul albumul, se poate asculta deja la radiourile de profil din România și reprezintă ecoul artistei pe care am cunoscut-o la început.

Lista completă a cântecelor albumului este următoarea:
1. Alone
2. I Won’t Go for More
3. Reason
4. Together (feat. Childish Gambino)
5. Alive
6. The Light
7. Fear Nothing
8. Daddy
9. Sadness
10. Feel
11. Right Where I Want You
12. Always Home
13. Falling Out
14. Gotta Make It Last
15. Stand Back
16. Direction
17. Alone (Acoustic Version)

Biletele costă 120 lei sau 150 lei în Golden Ring, iar în ziua evenimentului vor costa 140 lei sau 170 de lei în Golden Ring. Se pot cumpăra online pe www.eventim.ro, sau prin rețeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Cărturești). Biletele pot fi achizitionate și în două rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polonă, nr. 15.