De Citit : Știri

Roxette a lansat albumul Charm School

| 16 februarie

In februarie 2011, improbabilul devine realitate: dupa 25 de ani de cariera cu peste 70 de milioane de albume vandute, Roxette, una dintre cele mai iubite trupe din lume, intra din nou in atentia publicului, la 10 ani dupa cel mai recent album, intitulat Room Service.
Roxette intra pe scena cu discul Charm School, un album ce prezinta 12 piese intr-un stil descris ca fiind “stilul Roxette imbunatatit”.
Sansele ca trupa sa mai lanseze vreodata un album pareau infime atunci cand Marie Fredriksson a fost diagnosticata in anul 2002 cu tumoare cerebrala. Insa, Marie a reusit sa invinga boala, iar in anul 2009 acestia au inceput lucrul pentru noul disc.
Charm School este plin de piese clasice pentru stilul Roxette, dar cu amprenta anului in care ne aflam. Primul single este intitulat She’s Got Nothing On (But The Radio) si deja poate fi auzit pe canalele FM din toata lumea.
Albumul a fost inregistrat in sudul Suediei si in Stockholm de catre Clarence Öfwerman si Christoffer Lundqvist ca producatori, impreuna cu Per si Marie.
Albumul va fi promovat in cadrul turneului mondial care ii aduce pe cei doi artisti pentru prima data si la Bucuresti, pe 31 mai, la Zone Arena. Click pentru detalii concert si informatii bilete.
Charm School include piesele:
1:Way Out
2:No One Makes it on Her Own
3:She’s Got Nothing on (But The Radio)
4:Speak to Me
5:I’m Glad You Called
6:Only when I Dream
7:Dream on
8:Big Black Cadillac
9:In My Own Way
10:After All
11:Happy on the Outside
12:Sitting on Top of the World
***
Click pentru cele mai recente stiri.