De Citit : Știri

Pregatirile si strategia trupei Hotel FM pentru Eurovision 2011

| 27 ianuarie

Au mai ramas trei luni pana la plecarea delegatiei romane la Eurovision 2011, iar pregatirile pentru participarea la concursul din acest an sunt in toi.

Gabriel Baruta, compozitorul piesei Change, lucreaza la forma finala a acesteia. La orchestratia piesei, el a colaborat cu violonisti de la filarmonica din Oradea si alti instrumentisti, iar rezultatul final promite sa fie unul foarte bun.
Zilele acestea, cei trei membri ai trupei Hotel FM se afla la Bucuresti (ei locuiesc in Oradea) unde vor avea un program incarcat: intalniri cu stilisti, sedinte foto, mai multe sesiuni de inregistrari, interviuri, prezente in diverse emisiuni tv.
In plus, pentru o cat mai buna prezentare a Romaniei la concursul din luna mai, au loc discutii cu stilisti si fotografi profesionisti, coregrafi, alti specialisti, sponsori – pe plan intern, iar pe plan international, sunt in toi discutiile cu oficialii EBU, cu reprezentantii celorlalte televiziuni participante, cu jurnalisti straini. In acest sens, detaliile despre turneul de promovare si intalnirile pe care baietii de la Hotel FM le vor avea cu presa si publicul din fiecare tara sunt in curs de finalizare.
Luni, 31 ianuarie 2011, trupa Hotel FM, in postura de reprezentanta a Romaniei la Eurovision, va avea o prima intalnire oficiala cu presa centrala. Cu toate ca nu au studii muzicale sau o cariera consacrata in domeniu, ei au castigat dreptul de a canta pe scena la care multi artisti faimosi viseaza inca sa ajunga. In cadrul acestei intalniri ei vor vorbi despre cum au reusit aceasta performanta, care este povestea lor si despre cum se pregatesc pentru cea mai importanta competitie din viata lor – Eurovision 2011.
Citeste si Hotel FM va intra in concursul Eurovision in cea de-a doua semifinala
***
Click pentru cele mai recente stiri.