De Citit : Știri

Paul deschide o noua locatie în Sun Plaza Mall

| 27 mai

Bucureşti, 27 mai 2014: Din dorinţa de a fi cât mai aproape de consumatorii săi, Paul România anunţă deschiderea unei noi brutării de tip chariot în centrul comercial Sun Plaza Bucureşti Mall. Aceasta se află la parter, într-o zonă intens circulată, chiar lângă locul de joacă pentru copii.
„Ştim că Paul este un brand din ce în ce mai dorit, de aceea am încercat să venim mai aproape de consumatorii noştri deschizând o nouă locaţie de tip chariot în zona de sud a Capitalei. Astfel, clienţii din aceasta zonă se pot bucura de produsele Paul mai rapid şi mai uşor”, a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer Paul România.
În brutăriile de tip chariot, Paul oferă o gamă variată de pâine, viennoiserie, dar şi cunoscute deserturi frantuzeşti precum macarons, eclere cu vanilie, ciocolată şi cafea, Moelleuex aux Chocolat, Tartelettes şi alte delicii.
Mai multe informaţii despre produsele Paul, oferte şi evenimente găsiţi pe pagina de Facebook a Paul România.
În România, lanțul de brutării Paul este prezent începând cu anul 2008 și deține până în momentul de față 11 locaţii. Acestea se găsesc în Dorobanţi, la Universitate, în Afi Palace Cotroceni, Băneasa Shopping City, Piața Romană, Mall Promenada, Ploieşti Shopping City, dar și cu locaţii de tip chariot în Bucureşti Mall, Plaza România, Băneasa Shopping City la care se adaugă şi Sun Plaza Mall.
*****
Despre Paul
Cu o tradiție de 125 de ani Paul definește arta brutăriei franțuzești, fiind renumit pentru rafinamentul si calitatea produselor sale servite zilnic in cele peste 500 de brutării deschise în întreaga lume.
Istoria Paul începe în 1889, cu o brutărie şi patiserie franţuzească de familie. Produsele Paul transmit consumatorilor din întreaga lume acel „art de vivre” franţuzesc: gourmet şi sofisticat, dar în acelaşi timp tradiţional şi atemporal. Alături de pasiunea pentru pâinea franţuzească, reţetele unice cu ingrediente atent selecţionate sunt elementele care constituie identitatea mărcii Paul.