De Citit : Știri

Nonconformism si multa actiune la Lansarea Grolsch a Pub-ului Energia

| 09 martie

Grolsch a lansat pe 3 martie Energiea – pub neconventional de cultura urbana – localizat pe Strada Brezoianu nr 4, in locul fostei tipografii Energiea. Asa cum ne-a obisnuit deja, Grolsch sustine artistii inovatori, vizionari, promotori ai unei noi mentalitati.
Asa cum ne-a obisnuit deja, Grolsch sustine artistii inovatori, vizionari, promotori ai unei noi mentalitati. Persoanele carora le place sa experimenteze si sa se exprime in mod neconventional vor regasi in acest spatiu un autentic univers Grolsch, care reuneste caracteristicile unui hub artistico-cultural nonconformist.
„Designul pubului si atmosfera vintage reprezinta in totalitate valorile Grolsch. Am incercat sa pastram cat mai multe dintre elementele originale pentru a crea un veritabil hub de referinta urbana, in care oamenii speciali, autentici, cu substanta si personalitate puternica se vor simti liberi sa se exprime in cele mai creative moduri.”, a declarat Grant McKenzie, Marketing Vice President Ursus Breweries.
Interiorul pubului, deconstruit si decorat de catre arhitectul Cristian Corvin, ramane fidel atat finisajelor, cat si functionalitatii din epoca, in spatiu regasindu-se prese si utilaje tipografice vintage. Memoria locului este pastrata in cel mai mic detaliu de catre Corvin, care cu ingeniozitate a readus la viata un univers uitat, al literelor si povestirilor de odinioara.
„Ideea asocierii cu aceasta locatie a venit asadar firesc, este un loc care se pliaza perfect cu valorile Grolsch – este un loc care respira nonconformism, energie, actiune, individualitate.”, a adaugat Grant McKenzie.
Energiea Pub este un spatiu care imbina lejeritatea si relaxarea unui pub de dupa amiaza cu energia si excentricitatea evenimentelor din zona artistico-culturala si clubbing. Dimineata si dupa-amiaza, zona artistico-culturala urbana se preteaza workshopurilor si atelierelor din diverse domenii: arta gastronomiei, arta teatrala, film, literatura, muzica. Serile sunt dedicate petrecerilor tematice, djs locali si invitati din afara va vor bucura cu ritmuri semi-underground unice, atent selectionate.
Vino asadar sa iei parte la reinventarea traditiei unui loc plin de energie, Energiea Pub, hub de referinta al culturii urbane alternative! Evenimentele marca Grolsch se vor intalni aici pentru a oferi experiente cu adevarat unice.
Grolsch este proud sponsor of the experimentalists since 1615. De 400 de ani, Grolsch sustine artistii inovatori, vizionarii, promotorii unei noi mentalitati. Cunoscuta drept „Berea oficiala a artelor contemporane” in Europa si peste ocean, Grolsch promoveaza arta si maiestria in toate formele ei. In Romania, Grolsch isi propune sa inspire si sa provoace comunitatile creative, oferind experimente si experiente dedicate celor care creeaza arta si frumusete by hand.