De Citit : Știri

NESCAFE Dolce Gusto Design Competition cauta idei de design care sa inspire

| 03 februarie

NESCAFÉ Dolce Gusto a lansat competitia de design neconventional cu tema „What Inspires You?”. Competitia ii provoaca pe cei inspirati sa arate ce le starneste imaginatia, sub forma unui design aplicat pe unul dintre sistemele NESCAFÉ Dolce Gusto deja existente.
Sunt cautate idei originale, indraznete si neconventionale, care sa completeze forma si designul aparatelor, transformandu-le intr-o adevarata sursa de inspiratie.
Inscrierile in concurs se pot face pana pe 9 martie pe platforma The Creator by IQads. Vor fi acordate 3 premii, ce insumeaza 2.200 de euro:
– Premiul 1 – 1.000 euro,
– Premiul 2 – 700 euro,
– Premiul 3 – 500 euro.
De asemenea, fiecare dintre cei trei castigatori va primi un sistem NESCAFÉ Dolce Gusto unicat, cu designul realizat de ei.
Creatiile trebuie sa aiba ca suport modelele din gama NESCAFÉ Dolce Gusto: Melody, Piccolo si Circolo si sa se integreze in mod natural si memorabil pe suportul lor, reinterpretandu-l ca forma si ca sens.
Pentru inscrierea in concurs, participantii vor trimite o fotografie a modelului NESCAFÉ Dolce Gusto ales, cu designul creat aplicat pe aparat. Imaginea designului de pe NESCAFÉ Dolce Gusto poate fi realizat prin simulare cu ajutorul unui program de grafica sau prin aplicarea efectiva pe aparat (prin desenare, vopsire, colantare, patchwork etc) si fotografierea produsului finit.
Mai multe detalii depre conditiile de participare si regulamentul de concurs pot fi gasite in pagina competitiei – The Creator by IQads. Tot pe site-ul concursului vor fi publicate lucrarile finaliste, pe masura ce sunt admise in concurs.
Dupa finalizarea inscrierilor, lucrarile admise in competitie vor fi votate online de publicul larg si evaluate de un juriu de profesionisti, in perioada 12 martie – 14 aprilie. Criteriile avute in vedere pentru jurizarea lucrarilor sunt originalitatea designului (33,3%), adecvarea creatiei la forma, cromatica si designul respectivului aparat NESCAFÉ Dolce Gusto, designul creat trebuind sa le sublinieze si sa se potriveasca personalitatii brandului (33,3%), aprecierea personala a juratului (33,3%).
***
Despre NESCAFÉ Dolce Gusto
NESCAFÉ Dolce Gusto ofera consumatorilor posibilitatea de a prepara in cateva secunde cele mai gustoase bauturi, transformand orice casa intr-un adevarat coffee shop. Cu un design exceptional, fiecare dintre cele trei modele, Melody, Piccolo si Circolo, isi exprima propria personalitate, detaliile si stilul sofisticat fiind condimentele necesare pentru a trai experienta unica a cafelei in fiecare zi.
***
Click pentru cele mai recente stiri.