De Citit : Știri

LUMEA VANZARILOR – ADEVARATUL LUP DE PE WALL STREET IN ROMANIA

| 23 mai

Jordan Belfort, personajul real interpretat de Leonardo DiCaprio in filmul lui Martin Scorsese „Lupul de pe Wall Street”, va veni in Romania pe 18 noiembrie 2014 pentru a sustine o conferinta in care va prezenta publicului celebrul sau sistem de persuasiune Straight Line Persuasion.
Sistemul creat de Jordan Belfort, Straight Line Persuasion, este conceput astfel incat sa alinieze forta necesara pentru generarea succesului in orice mediu de afaceri. Veti invata elementele cheie care guverneaza afacerile si persuasiunea, precum si strategiile si tehnicile specifice necesare pentru a va construi, gestiona, promova si creste in mod eficient performanta profesionala la cel mai inalt nivel.
Printre clienții lui Jordan Belfort se numara companiile cu cel mai mare succes din lume cum ar fi Virgin Atlantic, Deutsche Bank, Symantec, the Royal Bank of Scotland, General Electric, Forbes Manhattan, Investec, Hewlett-Packard, the U.S. Federal Reserve Bank, etc. Participand la aceasta conferinta veti fi beneficiarul direct al celui mai performant si testat sistem de persuasiune din lume.
Lumea Vanzarilor este partenerul de promovare al evenimentului cu Jordan Belfort si va ofera posibilitatea de a participa la aceasta conferinta la un pret special.
Introduceti codul LUMEAVANZARILOR in formularul de inscriere si beneficiati de o reducere de 100 Euro la pretul fiecarui pachet, pana la 15.08.2014.
Va invitam si va asteptam sa fiti alaturi de noi!
www.lumeavanzarilor.ro

http://www.traininguri.ro/belfort/#inscrieri