De Citit : Știri

Les Elephants Bizzares au lansat cel de-al doilea videoclip

| 08 martie

Trupa Les Elephants Bizzares a lansat cel de-al doilea videoclip din cariera, la piesa The Boys. Evenimentul a avut loc in Kulturhaus, vineri seara, 4 martie 2011, cand fanii trupei s-au ingramadit sa vada noul videoclip.

Asa cum declara Mihai, solistul trupei, videoclipul este "o poveste despre camaraderie si curaj, depre locuri si intamplari care sa ne tina cat mai departe de realitate”.
Trupa s-a declarat foarte incantata de prezenta fanilor numerosi si de ropotele de aplauze cu care au fost intampinati si sustinuti de-a lungul concertului.
“Lansarea a fost exact asa cum ne-am dorit. Videoclipul a fost bine primit, iar concertul a fost unul reusit daca luam in calcul atmosfera electrizanta din acea seara. Speram ca fanii si echipa care ne-au ajutat la videoclip au fost multumiti de ce a iesit. Am asteptat cu nerabdare acesta lansare, credem ca s-a si simtit acest lucru, pentru ca aveam un chef nebun de a canta. Suntem foarte fericiti pentru ca am avut un public care ne-a sustinut si ne-a intaratat. Speram sa ajungem prin fiecare colt de tara, iar oamenii sa fie incantati de clip si de muzica noastra”.
Dupa succesul inregistrat de celelalte single-uri ale trupei, dar si de videoclipului Hello, acum este randul ca The Boys sa iasa la rampa, si sa fie indragit de fani.
Trupa a fost infiintata in anul 2007 si este formata din Mihai Marin, Stefan Matei, Catalin Radoi, Claudiu Stirbei si Nicolae Cazacu.
***
Click pentru cele mai recente stiri.