De Citit : Știri

Legendele celor mai reusite party-uri din anii ’70-’80, SARAGOSSA BAND in concert la SALA PALATULUI

| 08 aprilie

Saragossa Band, una dintre cele mai de succes trupe pop de origine germana a anilor, va sustine un concert la Sala Palatului in data de 31 mai, un eveniment de zile mari ce merita sa fie sarbatorit de romanii de toate varstele. Legendarii artisti vor da startul sezonului estival pe ritmuri de samba si calypso, într-un potpuriu de hituri electrizant. ”Zabadak” , ”Rasta Man”, ”Agadou”,” Aiko Aiko”, ”La Bamba”, ”Guantanamera”, ”Cecilia”, „Soca Dance”, ”Cuba”, ”Spanish”, ”Sunshine Reggae”, ”Rivers of Babylon”, ”Hands Up”, „Malaika”, ”Gimme hope Jo’Anna”, ”In the Summer Time”, ”Sun of Jamaica”, ”Big Bamboo”, sunt melodiile celebre care fac si astazi furori in randul spectatorilor din toata lumea, si sunt nelipsite din programul muzical al tuturor party-urilor de succes de pe plaja sau din cluburi.
Membrii trupei Saragossa Band se declara coplesiti de emotii si nerabdatori sa se reintalneasca cu publicul excelent din Romania, dar sunt convinsi ca atmosfera pe care o vor crea la Sala Palatului va ramane intiparita in mintea spectatorilor, ca fiind una dintre cele mai reusite experiente muzicale.
”Putem spune ca de fiecare data cand ne intoarcem in Romania, ne intoarcem acasa." – Harry Karrer, fondatorul trupei Saragossa Band.
Asadar, sambata, 31 Mai de la ora 19.30, Sala Mare a Palatului din Bucuresti va gazdui spectacol de total de muzică si dans, sunet si lumini speciale, sustinut de o trupa de exceptie, SARAGOSSA BAND.
Saragossa Band VIDEO: AICI
Biletele au fost puse in vanzare la casa de bilete a Salii Palatului si in retelele agentiilor de ticketing Eventim.ro, Bilete.ro, MyTicket.ro si Vreaubilet.ro precum si la punctele de vanzare ale acestora, la preturi variabile in functie de categoria de loc, dupa cum urmeaza:
VIP – 140 RON
Cat I – 120 RON
Cat II – 100 RON
Cat III – 65 RON
Cat IV – 55 RON