De Citit : Știri

Lansare Tokyobike în România

| 22 aprilie

Pe data de 24.04.2015 la Atelier Pinion, situat în București pe bulevardul Dacia numărul 23, va avea loc evenimentul oficial de lansare Tokyobike începând cu ora 10:00 până la ora 20:00.

În cadrul evenimentului bicicliștii și toți cei prezenți vor avea parte de un tratament special cu cafea single origin(Finca Tamana) prăjită de The Barn din Berlin, un test drive cu bicicletele prezente la fața locului, în spatele barului se va afla Alexandru Trandafira (manager al Bucharest Bike Polo) care va răspunde la orice întrebare legată de acest sport dedicat exclusiv bicicliștilor iar Nae (LaNAE) va lămuri orice detaliu al brand-ului Tokyobike. Muzica va fi asigurată de cunoscutul ciclist Bagoly Levente, care a făcut turul Europei pe o bicicletă cu pinion fix.

Bicicletele Tokyobike vor putea fi achiziționate pe bază de comandă, însă pe toată perioada evenimentului doritorii vor beneficia de o reducere de 10%.

Așadar, așteptăm toți bicicliștii să fie martorii unui eveniment important în industria bicicletelor de calitate: Tokyobike în România!

Tokyobike este o companie mică, independentă, fondată în 2002 în liniștita suburbie Yanaka a Tokyo-ului. Numele este legat de destinul bicicletei, la fel cum mountainbike-urile sunt destinate folosirii pe munte, tokyobike este destinat metropolelor urbane.

Bazate pe conceptul "Tokyo Slow", bicicletele sunt proiectate pentru a fi ușor de folosit, cu accentul pus pe confort și mai puțin pe viteză. Bicicleta devine, astfel, un mod de a te bucura de oraș, călătoria în sine fiind la fel de importantă ca destinația.

Atelier Pinion este un spațiu urban de întâlnire pentru bicicliști proaspăt înființat în 2015 unde poți bea o cafea single origin sau o bere artizanală în timp ce bicicleta îți este revizuită de un mecanic pasionat.