De Citit : Știri

La început de 2015, Sore ne oferă în dar un „Magnet de frigider”

| 12 ianuarie

La început de 2015, Sore revine cu o piesă emoționantă și intensă: „Magnet de frigider”. Single-ul spune povestea uneia dintre cele mai importante întâlniri pe care un om le are în viață, cea cu dragostea.
Piesa a fost produsă în studiourile HaHaHa Production, fiind lansată sub egida Mediapro Music. Muzica este compusă de Mihai Andrei, iar versurile au fost scrise de Sore, în colaborare cu Smiley și Elena Moroșanu.
„Magnet de frigider” beneficiază și de un videoclip la fel de emoționant, regizat de Iura Luncașu. Acțiunea clipului se derulează pe parcursul celor patru anotimpuri, ca metaforă a evoluției unei relații. Filmările au fost realizate într-o manieră total inedită pentru videoclipurile din România, acesta fiind primul clip al artistei filmat cu tehnica „one shot”.
„<<Magnet de frigider>> este o poveste în care oricine se poate regăsi, pentru că, la un moment dat în viață, fiecare dintre noi iubește. În videoclip, eu întruchipez iubirea dintre protagoniști… o iubire intensă, dar și complicată, cu suișuri și coborâșuri. Finalul poveștii poate părea trist, dar de fapt oferă posibilitatea unui nou început, asemenea derulării anotimpurilor.”, spune Sore.
Alături de Sore, în videoclip îi regăsim pe actorii Emilian Oprea și Andreea Vasile, colegii artistei din lungmetrajul – „De ce eu?”, regia Tudor Giurgiu, a cărui premieră va avea loc în luna februarie.
Sore este o cântăreață și actriță foarte apreciată de public, fiind recunoscută pentru rolul său în primul serial muzical din România – „Pariu cu viața” și ca membră a trupei La La Band.
În 2011, Sore s-a alăturat echipei HaHaHa Production pentru a se concentra pe o carieră solo în muzică. Primul succes l-a obținut cu piesa „Different”, despre care Sore spune că o descrie cel mai bine ca om și ca artist. Au urmat single-urile „Bad Boy is Back” feat. Dorian, „Beautiful Life”, alături de Mihai Ristea, „Dor să-ți fie dor”, prima piesă în limbă română a artistei, din cariera solo, și „Inima”.