De Citit : Știri

Krypton Reunion: concert in formula de aur

| 29 martie

Pe 10 mai, de la ora 21, in renumitul club bucurestean The Silver Church are loc „Krypton Reunion”.

Trupa Krypton se prezinta in fata publicului in componenta care a fost definita ca „formula de aur”. Eugen Mihaescu, Sorin Voinea, Razvan „Lapi” Lupu, Gabriel „Gurita” Nicolau, impreuna cu Catalin Fotin vor sustine concertul care marcheaza reintoarcerea la sound-ul rock-ului clasic, o noua etapa in cariera trupei: revenirea la matca. Vechii admiratori ai trupei se vor bucura sa asculte piese bine stiute ca „Fetele cu ochii verzi”, „Cheama-ma” sau „Am crezut in ochii tai”.

Publicul tanar are posibilitatea sa regaseasca sunetul rock-ului curat, abordat cu maturitatea unor muzicieni consacrati si cu creativitatea unor instrumentisti indragostiti de rock.

„Este vremea cand cautam consistenta, cand ne intoarcem la esenta lucrurilor, cand regasim lucrurile bune din vietile noastre. Rock-ul este unul dintre ele.” – declara Eugen Mihaescu, explicand reuniunea, asteptata si ceruta de public de ani buni.

Asadar, pe 10 mai, in The Silver Church, va invitam la concertul care celebreaza „Krypton Reunion” si deschide o pagina noua in istoria rock-ului autohton.