De Citit : Știri

Invitatie la mic dejunul BrandFusion cu tema: Cum sa pozitionezi un brand care sa genereze crestere

| 18 iunie

Atunci cand vrei sa dezvolti un brand puternic in industria de food sunt zeci de provocari carora trebuie sa le raspunzi, mai ales daca faci parte din categoria business-urilor antreprenoriale din Romania. Din experienta mea de peste 10 ani in branding am observat ca prima, si poate cea mai importanta provocare, este cea legata de pozitionarea de brand:
Cum gasesti o pozitionare care sa te diferentieze de competitie?
Ce influenta au strategia de business si provocarile categoriei in alegerea unei pozitionari?
Cum poate pozitionarea de brand sa creasca relevanta brandului intr-o categorie?
Cum se foloseste pozitionarea in dezvoltarea identitatii de brand si comunicarii de brand?
Cum construiesti limbajul unui brand (slogan, mesaje de comunicare) pe baza pozitionarii?
Acestea sunt doar cateva dintre intrebarile carora le vei afla raspunsul in cadrul primei intalniri BrandFusion Breakfast, cu topicul: Cum sa construiesti o pozitionare de brand care sa genereze crestere.
Te astept cu drag vineri, 21 iunie, ora 9.00, sa iei micul dejun alaturi de mine, de echipa BrandFusion si de alti invitati din industria de food. Timp de o ora vom discuta, vom impartasi din experientele noastre in dezvoltarea strategiilor de pozitionare de brand si, speram, te vom ajuta sa gasesti inspiratie pentru proiectele tale.
Sala se afla in cadrul The Hub Bucharest (Str. Halelor, nr. 5, Bucuresti, intrarea se face din Splaiul Independentei), un cadru informal si relaxat in care imi doresc sa aiba loc aceasta intalnire.
Dupa ora de inspiratie, vei putea socializa cu ceilalti invitati, va veti putea cunoaste si initia discutii, schimburi de opinii, pentru ca ziua de lucru sa inceapa cu un tonus pozitiv si optimist.

Mona Ursu
Pe scurt
BrandFusion Breakfast este o serie de intalniri matinale, in care ne propunem sa sustinem business-urile antreprenoriale romanesti prin abordarea unor subiecte vitale din viata unui brand. Folosindu-ne de expertiza noastra in branding, pe diverse industrii si de specialistii in strategie, design si comunicare de brand vrem sa ajutam antrepenorii romani sa gaseasca raspunsurile de care au nevoie pentru a-si dezvolta businessul.
Mai multe detalii pe www.brandfusion.ro

Detalii eveniment
21 iunie 2014
ora 9:00
The Hub Bucharest (Str. Halelor, nr.5, intrare din Splaiul Independentei)
Tel. +40 726 493 091 (persoana de contact: Madalina Stefu)

Speakeri
Mona Ursu
Managing Partner BrandFusion