De Citit : Știri

In perioada 13-14 martie 2012 are loc prima editie a proiectului Consulting Days

| 02 martie

In perioada 13-14 martie 2012 la Hotel Howard Johnson din Bucuresti are loc prima editie a proiectului Consulting Days, program dedicat tinerilor care doresc sa isi construiasca o cariera in Legal Consulting sau Audit&Taxes. Consulting Days este primul proiect din reteaua Talent Network dedicat studentilor, masteranzilor sau proaspat absolventilor pasionati de domeniul consultantei, cu rezultate academice exceptionale, expunere internationala, implicare in proiecte extracurriculare, ONG-uri studentesti sau internshipuri.
Proiectul este structurat in doua zile, fiecare zi dedicata unui domeniu:
-13 Martie: Audit &Taxes
-14 Martie: Legal Consultancy
In timpul celor doua zile aplicantii selectati vor avea acces la workshop-uri si studii de caz in cadrul carora vor avea ocazia sa afle mai multe despre domeniul care ii pasioneaza, sa interactioneze cu specialisti din consultanta si sa intre in competitie alaturi de alti tineri talentati.
Pentru a participa la eveniment tinerii pasionati de domeniul consultantei se pot inscrie pe sectiunea Consulting Days de pe www.hipo.ro pana la 9 martie 2012 optand pentru una sau mai multe dintre sesiunile de mai jos:
•Industry Overview – candidatii pot afla mai multe despre tendintele si directiile pentru dezvoltarea unei cariere in consultanta
•Opportunities Arena – zona de interactiune unde se pot informa despre oportunitatile de cariera si programele dedicate studentilor direct de la reprezentantii companiilor
•Workshop-uri si Studii de Caz – tinerii isi pot dovedi motivarea si interesul in a avea o cariera de success in domeniul care ii pasioneaza.
Partenerul principal al evenimentului este Ernst&Young, iar printre companiile participante putem mentiona: Deloitte, KPMG, Baker Tilly Klitou, PwC si Mazars.
Mai multe detalii despre eveniment si modalitatea de inscriere pot fi accesate pe www.hipo.ro, sectiunea Consulting Days.