De Citit : Știri

Greii Internetului vin in Romania

| 10 mai

Bucurestiul va fi capitala industriei online din Europa Centrala si de Est, timp de 3 zile, intre 16 si 18 mai.

A 6-a editie a RoNewMedia va fi cel mai mare eveniment international dedicat Internetului, organizat pana acum in Romania: conferinte, traininguri, expozitie, dezbateri si transmisiuni in direct, precum si prima gala a prestigioasei competitii internationale IAB MIXX Awards, care rasplateste cele mai reusite campanii de promovare online.

Temele abordate in cele 3 zile ale conferintei sunt: search si social media [ziua 1], marketing digital, internet mobil si gaming [ziua a 2-a], continut si e-commerce [ziua a 3-a].

In Capitala vor veni reprezentantii de top ai unora dintre cele mai mari companii de Internet, media si tehnologie din lume: Facebook, Google, Skype, Yahoo!, Microsoft, Samsung, MSN, BBC, VOYO/CME, Allegro si multi altii, printre care Mobile Multimedia Technocentre, Back Azimuth, Albion, Mediamind, Double Fusion, Lazyland, Carnation, Brainient, Brand Science Institute, Communispace, Piano Media, Think Digital, Appscend, Forestview, Sportingbet, Brand Nua etc.

Peste 35 de speakeri din 15 tari vor dezvalui cateva dintre secretele succesului lor, la RoNewMedia, eveniment la care sunt asteptati peste 2.500 de participanti din Romania, Bulgaria, Ungaria, Polonia, Serbia, Albania si Turcia.

In timpul conferintelor si workshopurilor, care vor fi gazduite de noul sediu al Bibliotecii Nationale a Romaniei, se va desfasura si o noua editie a RoNewMedia Expo, unde vor fi prezentate produse si servicii de inalta tehnologie.

Tot in cadrul evenimentului, IAB va organiza in clubul Silver Church prima editie a galei IAB MIXX Awards, fapt care va aseza Romania pe harta competitiilor similare care au loc in Statele Unite, Belgia, Turcia, Polonia, Italia si Spania.

RoNewMedia este un eveniment prezentat de Orange, cu suportul Microsoft, Samsung si Allegro Group Romania.

Organizatori sunt Q2M, in colaborare cu Think Digital si IAB Romania, cu sprijinul Bibliotecii Nationale a Romaniei.

Alte detalii despre eveniment, precum şi lista în permanenţă actualizare a programului la adresa: www.ronewmedia.ro si pe www.fb.com/ronewmedia .